2022. február 26., szombat

Zooloretto + Aquaretto + Zooloretto/Aquaretto XXL - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Zoloretto + Aquaretto Zoloretto XXL (2017) társasjáték
Használt, megkímélt állapotú.
Ár: 18 000 forint
Átvétel: személyesen vagy Foxpost a vásárló terhére.
A Zooloretto könnyed taktikai játék, egyszerű szabályokkal, de mégis izgalmas játékmenettel, 2-5 játékos számára. Ennek az igazán szórakoztató családi társasjátéknak mindegy egyes játékosa egy-egy állatkertet vezet, és azon igyekszik, hogy minél látványosabb állatokkal, valamint fagylaltot, pattogatott kukoricát és képeslapokat áruló bazárokkal magához vonzza a látogatókat. A játékosok egymás után húzzák fel a lapokat, amiket aztán elhelyezhetnek az állatkertjükben. Plusz pontok is szerezhetők, például, ha egy hímnek és nősténynek gyermeke születik, ami még több látogatót vonz. A játék során arra is vigyázni kell, hogy az állatkert szabad mezői gyorsan megtelnek, és a fölösleges példányokat nem könnyű eladni a szomszédos állatkerteknek, ezekért mínusz pontok járnak. A 2007-es Év Játéka
A Szellemlovas leírása:
Szeretnél egy jegesmedvét és egy fókát otthonra?
Itt a lehetőséged, hogy állatkertedbe az északi vízi világ legérdekesebb tagjait is begyűjtsed. De óvatosan ám, mert a túl sok állat nem fér el egymás mellett és ez tönkreteheti az állatkertedet.
Az Aquaretto a nagy sikerű Zooloretto kiegészítője, mely a kiegészítőkhöz képest szokatlan módon önmagában is játszható.
Gyűjtsd az állatokat, de csak mértékkel
A játék folyamán az állatkertedbe kell gyűjteni a különböző fajú kedves állatokat, hogy azokért győzelmi pontot kaphass a játék végén.
Ám nem minden állatot érdemes gyűjteni, ugyanis az állatkerted kapacitása véges és minden példányért, ami nem fér el a karámokban mínusz pontok járnak.
Ide nekem a nagy piros teherautót!
Minden körben annyi teherautót kell a játéktér közepére raknotok, ahányan aktuálisan játszotok. Ezek után a kezdőjátékossal kezdve mindannyian akcióztok mindaddig amíg a teherautók el nem fogynak.
Amikor rád kerül a sor két dolgot tehetsz. Húzol véletlenszerűen egy állatot jelölő lapkát és azt valamelyik teherautó szabad helyére rakod, vagy elviszel egy olyan teherautót amin már legalább egy lapka van. Ebben az esetben te már többször nem cselekedhetsz.
Ilyetén módon körről körre gyűjtened kell az állatokat, hogy a végén a lehető legtöbb pontot szerezd meg, azaz megfelelően feltöltsd az állatkertedet.
Különbségek az Aquaretto és Zooloretto között
Három alapvető dologban különbözik az Aquaretto az alapjátéktól. Egyrészt más állatok szerepelnek benne, másrészt az állatkert nincs külön karámokra osztva, hanem egy nagy területed van ahová kell rakosgatnod az állatokat, mégpedig úgy hogy két különböző típusú állat nem lehet szomszédos mezőn.
A harmadik különbség az, hogy itt már nincsenek bódék, helyettük alkalmazottakat vehetünk fel, akik bónuszpontokat érnek a végén.
Kiknek ajánljuk?
Kiváló családi játék, az össze korosztálynak megfelelő lehet. Könnyed, szórakoztató, a gyerekek az állatok miatt imádják, míg a felnőtteknek a trükkös megoldások és a másik féllel való kiszúrások okozhatnak örömet.

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-27 01:01 .