2022. február 28., hétfő

Vespasianus dénár ! PON MAX TRP COS VI ! EXTRA! RITKA! - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

KIVÁLÓ EZÜST!!!
FOLYAMATOS  ÚJ TERMÉKLEK  ÉV VÉGÉIG!
A képek az eladásra kínált érméről készültek!!!
Csak az licitáljon, akinek megfelel a tétel és ki is fizeti 5 NAPON belül!!!!! !!!!!
SOK SIKERT!!!

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2022-03-01 03:13 .

Gigaset A540 IP (HASZNÁLT) - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Gigaset A540 IP (HASZNÁLT, DOBOZ NÉLKÜL)

Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2022-03-01 01:55 .

2022. február 27., vasárnap

Idena SR100 tudományos számológép RETRÓ zsebszámológép - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Idena SR100 tudományos számológép RETRÓ zsebszámológép
Igazi régi korabeli szerkezet
Kifejezetten gyűjtőknek ajánlom.
Teszteltük, a teszt során az alábbi megállapításra jutottunk:
Tökéletesen működik
Esztétika: A képen látható állapotban. Mivel használt készülék, ezért kopások, karcolások, használati nyomok, sérülések előfordulhatnak rajta a szállításból és a használatból adódóan.  

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-28 02:13 .

Schneider: Hogyan működik szervezetünk? - Jelenlegi ára: 890 Ft

138 o. 1965-ös kiadás..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ... #83993.. @106

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2022-02-28 00:55 .

2022. február 26., szombat

Zooloretto + Aquaretto + Zooloretto/Aquaretto XXL - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Zoloretto + Aquaretto Zoloretto XXL (2017) társasjáték
Használt, megkímélt állapotú.
Ár: 18 000 forint
Átvétel: személyesen vagy Foxpost a vásárló terhére.
A Zooloretto könnyed taktikai játék, egyszerű szabályokkal, de mégis izgalmas játékmenettel, 2-5 játékos számára. Ennek az igazán szórakoztató családi társasjátéknak mindegy egyes játékosa egy-egy állatkertet vezet, és azon igyekszik, hogy minél látványosabb állatokkal, valamint fagylaltot, pattogatott kukoricát és képeslapokat áruló bazárokkal magához vonzza a látogatókat. A játékosok egymás után húzzák fel a lapokat, amiket aztán elhelyezhetnek az állatkertjükben. Plusz pontok is szerezhetők, például, ha egy hímnek és nősténynek gyermeke születik, ami még több látogatót vonz. A játék során arra is vigyázni kell, hogy az állatkert szabad mezői gyorsan megtelnek, és a fölösleges példányokat nem könnyű eladni a szomszédos állatkerteknek, ezekért mínusz pontok járnak. A 2007-es Év Játéka
A Szellemlovas leírása:
Szeretnél egy jegesmedvét és egy fókát otthonra?
Itt a lehetőséged, hogy állatkertedbe az északi vízi világ legérdekesebb tagjait is begyűjtsed. De óvatosan ám, mert a túl sok állat nem fér el egymás mellett és ez tönkreteheti az állatkertedet.
Az Aquaretto a nagy sikerű Zooloretto kiegészítője, mely a kiegészítőkhöz képest szokatlan módon önmagában is játszható.
Gyűjtsd az állatokat, de csak mértékkel
A játék folyamán az állatkertedbe kell gyűjteni a különböző fajú kedves állatokat, hogy azokért győzelmi pontot kaphass a játék végén.
Ám nem minden állatot érdemes gyűjteni, ugyanis az állatkerted kapacitása véges és minden példányért, ami nem fér el a karámokban mínusz pontok járnak.
Ide nekem a nagy piros teherautót!
Minden körben annyi teherautót kell a játéktér közepére raknotok, ahányan aktuálisan játszotok. Ezek után a kezdőjátékossal kezdve mindannyian akcióztok mindaddig amíg a teherautók el nem fogynak.
Amikor rád kerül a sor két dolgot tehetsz. Húzol véletlenszerűen egy állatot jelölő lapkát és azt valamelyik teherautó szabad helyére rakod, vagy elviszel egy olyan teherautót amin már legalább egy lapka van. Ebben az esetben te már többször nem cselekedhetsz.
Ilyetén módon körről körre gyűjtened kell az állatokat, hogy a végén a lehető legtöbb pontot szerezd meg, azaz megfelelően feltöltsd az állatkertedet.
Különbségek az Aquaretto és Zooloretto között
Három alapvető dologban különbözik az Aquaretto az alapjátéktól. Egyrészt más állatok szerepelnek benne, másrészt az állatkert nincs külön karámokra osztva, hanem egy nagy területed van ahová kell rakosgatnod az állatokat, mégpedig úgy hogy két különböző típusú állat nem lehet szomszédos mezőn.
A harmadik különbség az, hogy itt már nincsenek bódék, helyettük alkalmazottakat vehetünk fel, akik bónuszpontokat érnek a végén.
Kiknek ajánljuk?
Kiváló családi játék, az össze korosztálynak megfelelő lehet. Könnyed, szórakoztató, a gyerekek az állatok miatt imádják, míg a felnőtteknek a trükkös megoldások és a másik féllel való kiszúrások okozhatnak örömet.

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-27 01:01 .

2022. február 25., péntek

Giorgio Beverly Hills - Yellow (90ml) - EDT - Jelenlegi ára: 8 624 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt


Jelenlegi ára: 8 624 Ft
Az aukció vége: 2022-02-26 02:19 .

0V407 21 darabos Odessza képgyűjtemény - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Hibátlan állapotú, mappában található, színes fotókból álló képgyűjtemény Odesszáról. A képek hátulján orosz, ukrán és angol nyelvű rövid szöveggel.
A mappa kiadási éve: 1978Szélesség: 21. 4 cmMagasság: 9. 5 cmSúly: 0. 112 kg
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( város szobor lenin balett szovjet kemping tengerpart színház opera szovjetunió múzeum nyaralás potemkin patyomkin odessza ogyessza odesza odessa passazh )

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2022-02-26 00:24 .

2022. február 24., csütörtök

Cassisi női karóra világoskék valódi bőr szíjjal! - Jelenlegi ára: 4 499 Ft

Cassisi női karóra, világos kék bőr szíjjal!  A képek az óra valós állapotát tükrözik!
 

Jelenlegi ára: 4 499 Ft
Az aukció vége: 2022-02-25 02:12 .

2022. február 23., szerda

0K262 David Lynch - Dűne DVD film - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Használt DVD film eredeti tokjában.
Cím: Dűne
Rendező: David Lynch
Szereplők: Kyle MacLachlan, Francesca Annis, Brad Dourif, Linda Hunt, Freddie Jones, Virginia Madsen, Jürgen Prochnow, Patrick Stewart, Max Von Sydow, Sean Young
A kezdet nagyon kényes idő. A 10191. évben járunk. Az ismert világegyetemet IV. Shaddam Padisah császár kormányozza. Ebben az időben a világegyetemben a legértékesebb anyag a fűszer-melanzs. A fűszer meghosszabbítja az életet. A fűszer kiterjeszti a tudatot. A fűszer elengedhetetlen az űrutazáshoz. Az Űrliga és navigátorai, akik 4000 éve állnak már a fűszer hatása alatt, a narancsszínű fűszergázt használják, amely képessé teszi őket arra, hogy meghajlítsák a teret, azaz a világegyetem bármelyik pontjára utazzanak mozgás nélkül.
A fűszer csupán egyetlen bolygón létezik. Egy kietlen, száraz, sivatagos bolygón. A sivatag mélyén rejtőzve él a fremenek népe, akiknek hite szerint eljön majd valaki, egy Messiás, aki elvezeti őket az igaz szabadságba. Ez a bolygó az Arrakis, más néven A DŰNE.
Frank Herbert kultikus sci-fi eposzát David Lynch (Kék bársony, Veszett a világ, Twin Peaks) 1984-ben álmodta filmvászonra, és a monumentális kiállítású képsorok azóta is újabb és újabb rajongókat szereznek világszerte.
A film hossza: ~ 140 perc
Hang: magyar, angol
Felirat: magyarSzélesség: 14 cmHosszúság: 19 cmSúly: 0. 097 kgArany János 1860-ban, a naív eposzunk kapcsán a következőket vetette papírra: ? Valahányszor idegen népköltészet egy-egy régi maradványa kerül a kezembe, mindig elborultan kérdem magamtól: volt-e nekünk valaha őseredeti eposzunk? Vajon a nép, mely daltermő képességét mostanáig megtartotta, sőt egypár becses románcot is mutathat fel ?, mindig olyan kevés hajlamot érzett-e a mondai s történeti költemény iránt, mint napjainkban: Mátyás előtti királyait, vezéreit elfeledte a magyar; s ami keveset az ? Isten ostoráról? tud, nagy részben, s talán egészben Losonczi István népszerű könyvének köszöni. De amit tud, az is inkább adomaszerű, mint költői vonásokkal bir. Járd be a hazát, keresd föl a népet ?, fogsz hallani népdalt, édes-bájos dalt, szomorút, vígat, kedélyest, szesszenőt; fogsz hallani gyöngyös-aranyos tündérregét; de oly éneket, mely a nemzet múltjára vonatkoznék, alig. Priscustól Galeottoig, Etelétől Mátyásig hány krónikás emlegeti az énekmondókat, kik az ősök, a hősök tetteit élő dalba örökítették. (? ) Hol vannak e dalok, hol a dalszerzők??
Természetesen jó volna azt mondani, hogy az eltűnt dalokat és a szerzőket is megtaláltuk. Ez így nem igaz, de abban a daloskertben, amelybe ? hála gyűjtőinknek, kutatóinknak ? könnyűszerrel bárki bejuthat, múltunkról és híres történelmi személyiségekről (szentekről, királyokról, fejedelmekről, hadvezérekről) szóló több tucat énekre akadunk. Nem ezer éves énekek ezek, de az ezer év történelméről szóló régi és új dalok. Az itt megszólaló dalok kisebbik részét őrzik a krónikások és kottás füzetek, a nagyobbik részét a népi emlékezetben máig fennmaradt gyermekjátékdalok, népdalok, keservesek és balladák alkotják. több olyan ének felvétele is megtalálható lemezünkön, amely eddig soha, sehol nem volt hallható. A dalokat ? az adatközlők mellett ? olyan ismert és neves énekesek és együttesek adják elő, mint Kobzos Kiss Tamás, Szvorák Katalin, Egyszólam együttes, Kalamajka együttes, Marosi Julianna.
A CD-ROM a Magyar Rádióban 2001? 2004 között elhangzott sorozat felvételei alapján készült. A sorozatszerkesztő Dévai János volt.
A lemez közel hat órányi MP3 formátumú hanganyagot tartalmaz, amely akár a mellékelt hanglejátszó programmal, akár a számítógépünkön lévő tetszőleges programmal meghallgatható. Az MP3-as fájlok lejátszására képes asztali, hordozható avagy autós készülékeken (CD ill. DVD lejátszók) is használható.
 
Forrás: http: //arcanum. hu/hu/product/AMTDE/
Termékeim között több DVD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több CD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2022-02-24 02:48 .

2022. február 22., kedd

Nagyon szép különleges magasszárú női nyitott bőrcipő 36 - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

 Eladó a képeken látható 
   Magasszárú nyitott női sportos cipő
Stabilitás párnázottság
 A cipő amely túléli a trendeket
Divatos és tartós Ez nőies változat 
Egyszerűen gyönyörű - gyönyörűen egyszerű
 A nők számára, akik szeretik a különleges cipőket, . Külső anyag: bőr belső anyaga: Textil Sole: Gumi Zárás: fűzős
Nike Air Force 1 Boots 6 hüvelykes Silver Blue A klasszikus ezüst és kék colorways, hogy nekünk egy retro érzést. Egyetlen használja a poliuretán szintetikus anyagok, hogy ez is egy szép rugalmasság, a tartósság, és elkapni a földre hatékony, kiváló boka védelem. Párosítsa ezeket fehér nadrágdal vagy kaprussal és lila, narancssárga, kék vagy zöld pólóval.
 
   Bőr felső párnázott boka gallér
     Varrás részletesen a felső bőrön
     Tartós gumi talp és lábujj
Ez a cipő bélelt talpbetétet kínál, amely a  kényes lábának saroktartását támogatja, és könnyű, kényelmes érzést nyújt, amely lehetővé teszi, hogy  kényelmesen járjon és kényelmesen közlekedjen.   Amely minden ruhával jól néz ki
  A cipő mérete :   uk. 3  eur. 36  bth. 23 cm  
Szép új állapotban!
  A szállítási költség a vevőt terheli.
 - Postázás előre utalás megérkezése után - 
 Személyes átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
   Szép állapotú sportos női tornacipő !  
 FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
 NÉZD MEG A TÖBBI  AUKCIÓMAT IS!  

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2022-02-23 01:48 .

2022. február 21., hétfő

tollbetét - Jelenlegi ára: 5 Ft


Személyes átvétel: Bp. belváros

Jelenlegi ára: 5 Ft
Az aukció vége: 2022-02-22 02:28 .

Cross fiú papucs. Mérete:34. - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Cross fiú papucs. Mérete: 34, 5. Szállítás Postán maradó aljas nlott levélként. 950Ft. Fox post csomag automatával. 799Ft.

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2022-02-22 01:12 .

2022. február 20., vasárnap

3. Hausmeister mikrosütő forgótányér - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fix ár. 2000 Ft
Hausmeister mikrosütőhöz való forgótányér
Átmérő: 24, 5
Rajta olvasható típusskód: 70 l
A hirdetéseim között talál hozzávaló három ágú csillag formájú vezetőgörgőt is.
Többféle mikrótányért hirdetek, nézzen szét bátran az "eladó további termékei" szekcióban!
Ha kérdése van egy hirdetéssel kapcsolatban, vagy valamilyen adatot nem talál a leírásban, keressen bizalommal.
A terméket máshol is hirdetem.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-21 02:24 .

Ezüst színű Cool hűtőtáska - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó egy futurisztikus külsejű hűtőtáska, italoknak, ételeknek, söröknek, stb. ezzel nagyon vagány lesz valaki! Légy Cool! Apró hibák: egyik fogópálca hiányzik, a belsejében apró foltok vannak.
Mérete 49X34X20 cm.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-21 01:24 .

2022. február 19., szombat

Mágnesszelep mágnes 12V - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Mágnesszelep mágnes 12V, a termékeim között található mágnesszelephez

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2022-02-20 02:54 .

Hot Wheels Ferrari F12 Berlinetta - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Hot Wheels  Ferrari F12 Berlinetta
Több kisautó vásárlása esetén is csak egy szállítási díjat kell fizetni !!!

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2022-02-20 01:42 .

2022. február 18., péntek

RÉGI, HABSZIFON, (C4-18) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

RÉGI HABSZIFON, KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAPOT.  
MAGASSÁGA: 27 CM.  
Tisztelt vásárló!
Köszönöm, hogy meglátogatta az oldalam, régi dolgokat, használt cikket kínálok.
Minden esetben elektronikus számlát állítok ki, ha papír alapú számlát kér, kérem jelezze.
A szállítás postai úton történik, a mindenkori díjat számolom fel súly szerint (lásd a szállítási feltéteknél). Személyes átvétel lehetséges Baján bármikor, Budapesten havonta egyszer megbeszélt időben.
Szállítási idő: az utalás beérkezésétől számított 3-14 nap.
Kérem ennek tudatában vásároljon. Több tétel vásárlása esetén természetesen egy csomagban postázok. Gondosan csomagolok, de törékeny árut csak a vevő felelősségére küldök biztosítás nélkül.
Jó böngészést, köszönöm a vásárlást!
>

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2022-02-19 02:24 .

HOBO KENYEREM JAVA 1995 TÁTRAI + AXXIS LIVING IN A WORLD MAXI 1989.(D) - Jelenlegi ára: 15 999 Ft

CSAK EGYBEN ELADÓK! NEM EGYENÉRTÉKŰ LEMEZEK, MEGFELELŐ AJÁNLATÉRT MEGBONTOM! SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, ÉS AJÁNLOTT POSTA LEHETSÉGES, FUTÁR NEM!
AXXIS LIVING IN A WORLD MAXI 1989. (D) .
+ HOBO KENYEREM JAVA 1995. NM/VG+++- NM  V
KÉREM TEKINTSÉK MEG A TÖBBI TERMÉKEM IS!

Jelenlegi ára: 15 999 Ft
Az aukció vége: 2022-02-19 01:12 .

2022. február 17., csütörtök

Rozsdamentes acél ékszerszett királykék Swarovski kristállyal - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Rozsdamentes acél nyaklánc, állitható hosszal (43-50 cm) és bedugós fülbevaló pár gyönyörű királykék Swarovski kristállyal szettben eladó, diszdobozban.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2022-02-18 02:31 .

Szalvéta Karácsony - Jelenlegi ára: 50 Ft

A szalvéta normál méretű, többrétegű. Egy darab van belőle, Régi.

Jelenlegi ára: 50 Ft
Az aukció vége: 2022-02-18 01:18 .

2022. február 16., szerda

Kovács Kati: Autogram helyett (CD) - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Műanyagdobozos CD - új, bontatlan csomagolásban.
Kovács Kati hazánk egyik legtehetségesebb és legsikeresebb énekesnője. A Kossuth-, és Liszt-díjas előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő egyénisége, aki a 20. század egyik legtermékenyebb és legsokoldalúbb művészei közé tartozik. „ Kiadatlan dalok” című CD/DVD megjelenését a közönség nagy örömmel fogadta, így az MTVA elhatározta, hogy az eddig kizárólag hanglemezen megjelent albumait CD-n is megjelenteti. Kovács Kati második nagylemeze 1972-ben jelent meg. A lemez címe is utal arra, hogy ez idő tájt az énekesnő népszerűsége kimagasló szintig emelkedett. Az énekesnő sokszínűsége már ekkor megmutatkozott, hiszen rockzene mellett könnyed táncdalok, ill. Grig és Ibsen Peer Gynt c. szvitjében szereplő dal feldolgozása is elhangzik a lemezen.
Dallista:
  1. Sose fog el a félelem
  2. Át a nagy folyón
  3. Kétlábú zongora
  4. Légy szerelmes
  5. Irma
  6. Solvejg dala
  7. Van jó minden rosszban
  8. Altass el engem
  9. „ C”, a zongorahúr
10. Szelíden
11. Nyuszi ül a fűben
12. Várj még

Jelenlegi ára: 2 350 Ft
Az aukció vége: 2022-02-17 01:42 .

2022. február 15., kedd

Új, Sistema Lunch bag to go ételtartó hűtőtáska lila 4 l - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Sistema Lunch bag to go ételtartó hűtőtáska, lila 4 l
Új, bontatlan csomagolásban

Jelenlegi ára: 2 600 Ft
Az aukció vége: 2022-02-16 03:06 .

2022. február 14., hétfő

Cash cube light on line pénztárgép - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Eladó egy kényszerből vásárolt és nem használt pénztárgép. Az összes jellemzője megtalálható a honlapjukon, kéem tájékozódjon ott, mert én nem értek hozzá. Új ára ntto 140 000. A kiírt ár alkuképes. összesen hat darab van belőle.
Tisztelt Látogató, Tisztelt Vásárló!
Kérem nézzen körül a termékeim között, mert meglepetések érhetik. Folyamatosan töltöm fel a termékeket, amelyeket részben magam készítettem. Ha Ön viszonteledó, akkor üssön le egy terméket vagy rendeljen gyöngyfűzést, hogy megismerhessük egymást. Az összes tárgy, a legtöbb ékszer és bizsu kézimunka és egyedi darab. Lassan készülnek a színes tavaszi és nyári darabok, amelyek közül többeket is lehet rendelésre készíttetni, a megfelelő színben.


Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-14 17:27 .

2022. február 13., vasárnap

SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT VONATOK (R.: Jiri Menzel, Írta.: Bohumil Hrabal) BONTATLAN! - Jelenlegi ára: 800 Ft


Tisztelt Érdeklődő!
Eladó gyűjteményemből a képeken látható eredeti DVD lemez.
A kiadvány eredeti, bontatlan csomagolású, celofános.
Egyéb információk a borító hátsó oldaláról leolvashatóak.
Licitet nem törlök, 500, - forint alatti vásárlás esetén, és utánvétellel nem áll módomban postázni, kérem licitáláskor ezt szíveskedjen figyelembe venni!
Személyes átvétel esetén előzetes egyeztetést követően a XIV. kerületben, fix helyen tudom átadni a terméket.
A postai díjszabások folyamatos változása miatt kérem, előre utalás előtt jelezze, hogy a megadott postázási lehetőségek közül melyiket választja, várja meg, amíg elküldöm a vásárlás+posta költség pontos összegét, csak ezt követően utaljon!
Köszönöm az érdeklődést!


Jelenlegi ára: 800 Ft
Az aukció vége: 2022-02-14 01:11 .

2022. február 12., szombat

Acer Aspire E1-731, E1-771 gyári ÚJ! magyar billentyűzet 60.MG8N5.015 Acer0016 - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

Leírás:
Termék név:  Acer Aspire E1-731, E1-771 gyári ÚJ! magyar billentyűzet 
Típus/modell szám:  60. MG8N5. 015
Állapot:  Új
Garancia:   1 év!
Azonosítók:
- 60. MG8N5. 015
- NKI171305R410001ED1600
- 0KN0-7N1HU2214105000349
- MP-10K36HU-5281W
- 13N0-VNP0402
Kompatibilis modellek:
- Acer Aspire E1-731
- Acer Aspire E1-731G
- Acer Aspire E1-771
- Acer Aspire E1-771G
 
Az aukció végét követően,  a nyertes licitáló kap egy automatikus e-mailt, amiben minden további információ benne van vásárlás lebonyolításához.
Minden vásárlásról ÁFÁ-S számlát állítok ki (ami a csomagban lesz)!
Garancia körén kívüli esetek:
-Szakszerűtlen, rendeltetés ellenes használat
-Túláram, túlfeszültség vagy elemi kár (törés, karcolás, túlzott kopás, ázás, szakadás, ... )
-A hardverek típusától függően a túlhajtás, tuning eseteiből eredő hibák
-Egyéb alkatrészekkel fennálló inkompatibilitás
Hirdetéseim között fellelhető hibás termék is, azokra semmilyen garancia nem vonatkozik!
Tévedés és elírás joga fenntartva!
További termékeim :
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=AlphaLaptop

Jelenlegi ára: 18 900 Ft
Az aukció vége: 2022-02-13 01:47 .

2022. február 11., péntek

Zongora,zongora billentyűvédő,billentyű takaró,billentyűtakaró,billentyű védő - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Eladó a képen látható XIX. század elején készített zongora, billentyűtakarója, védője. Szép faanyagból, a készítő nevével, Bécsből. "Cristof Jahnin Wien" felirattal, dekoratív darab! A szállítást ingyen vállalom a Miskolc- Budapest vonalon, szinte bárhol le tudom tenni!

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2022-02-12 01:59 .

2022. február 10., csütörtök

TATA TELCOLINE Intercooler 1330/164 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

TATA TELCOLINE 0000 (2000-2011) 1950 cm3 Dízel 4 ajtós
Intercooler Hűtő eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: 483DL
Kivitel: pickup
Szín: ezüst
Klíma: Nincs
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 4
Megjegyzés:
Klíma: Nincs, ABS nincs
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-11 02:11 .

Koala Mackó USB Pen Drive - Szürke - 16 GB - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Koala Mackó USB Pen Drive - Szürke - 16 GB
Aranyos Koala Dizájn, Puha gumi kialakitás.

Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2022-02-11 00:59 .

2022. február 9., szerda

2 db retro dán design / dizájn fotel párban - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó a képeken látható régi retro   fotelpár , képek szerinti korához képest szép állapotban, szerkezete nem törött , stabil, eredeti szövet tisztítást igényel.
2-3 hetente járok Budapestre, akkor tudom átadni az Árpád hidtol nem messze.   Jelenleg Miskolcon is átvehető.

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-10 08:27 .

Nine Inch Nails : With Teeth (CD) (ÚJ) - Jelenlegi ára: 2 790 Ft

Nine Inch Nails: With Teeth
 
Új, fóliás, DIGIPACK CD


Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2022-02-10 02:17 .

2SA478 germanium tranzisztorok 15db - Jelenlegi ára: 100 Ft

2SA478 valamint ASY78T  germanium tranzisztorok . Egymással megegyező paraméterekkel rendelkeznek. összesen: 15db egyben!
A licit egyben az összesre vonatkozik!
Ujak, sohasem voltak beépítve!
Nézz szét a  többi cikkem között is, folyamatosan töltöm fel az alkatrészeket!
Fontos!
-Pontos postaköltséget csak a licitek végén tudok mondani!
-1000Ft összértékű vásárlás alatt nem postázok! Több mindent érdemes venni, hogy ne kelljen érte jönni  : )
-Minden egyéb kérdésre szívesen válaszolok!

Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2022-02-10 00:59 .

2022. február 8., kedd

Hibás IPhone 5s 16 GB, kártyafüggetlen, asztroszürke, töltő nélkül, dobozában, papirokkal - Jelenlegi ára: 101 Ft

Eladó a fent említett iPhone 5S.
Újra hirdetem a fent említett telefont, ezúttal hibásnak! Ahogy írtam is sokáig fiókban volt, és elsőre semmi hiba nem mutatkozott rajta, ennek megfelelően adtam fel a hirdetést.
Viszont közben kiderült róla, hogy az érintőképernyő nem minden érintésre reagál. Ritkán jön elő a hiba, de nem tudom, hogy ez a jövőben romlani fog-e, úgyhogy inkább hibásnak hirdetem meg.
Akik licitáltak az előző hirdetésre, azoktól elnézést kérek a kellemetlenségért, de abban a  formában a hirdetést kénytelen voltam lezárni, mert közben kiderült, hogy a termék hibás!
Viszont, ezt a hirdetést akkor rövidebbre kifutási időre teszem fel, így ugyanakkor fog lezárulni amikor ez előző hirdetés lezárult volna.
A hirdetés eredeti szövege:
"A hálózati töltőjét sajnos nem találtam! Két töltőkábel van hozzá, mindkettő sérült (a képeken látszik), de teszi a dolgát.
Füles, papírjai, doboza viszont megvan. És egy fekete szilikon tok is jár hozzá. Sokáig fiókban volt, így sokat nem tudok róla mondani. Újra raktam a rendszert, gond nélkül felment rá, nem találkoztam hibával telepítés során. Apple Watch is gond nélkül csatlakozott hozzá. Pár napig teszteltem, szintén nem futottam semmi bugba! Az aksi szépen bírja, 1-2 napot könnyedén. "
Ez ugye annyiban módosult, hogy a két hét alatt sajnos (de még időben) kijött a fentemlített hibajelenség.
Minimál ár továbbra sincs, a legmagasabb licit viszi!
Átvétel személyesen Budapest XXIII. ker. (Soroksár) vagy Foxpost előre utalással. Sorozatos csomag "eltünések" miatt: POSTA KIZÁRT


Jelenlegi ára: 101 Ft
Az aukció vége: 2022-02-09 01:17 .

2022. február 7., hétfő

JALTOMATA - Jaltomata procumbens - magok (10+) - AROMÁS RITKASÁG! - So 071 - Jelenlegi ára: 595 Ft

Név:  Jaltomata
Latin név:  Jaltomata procumbens
 
A licit 10+ db magra vonatkozik.
 
 
Leírás:
 
Az amerikai kontinens trópusi és szubtrópusi területein széleskörűen elterjedt egyéves, vagy rövid életű évelő gyümölcstermő növény. Édes, ízletes terméseit nyár közepétől az első fagyokig nagy tömegben hozza. Friss fogyasztásra, aszalásra, és befőzésre is ideális.  
 
Feltételek:
 
A szállítás a vevő költségén postai úton oldható meg.
 
Kérlek, a licit lezárulta után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a fizetés és a szállítás módjáról.
 
NÉZD MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!
 
KÉRÉSRE TERMÉKEIMBŐL MEGÁLLAPODÁS SZERINT SZEMÉLYRE SZABOTT FIX ÁRAS CSOMAGOT ÁLLÍTOK ÖSSZE!
 
 
Kellemes licitálást!


Jelenlegi ára: 595 Ft
Az aukció vége: 2022-02-08 01:11 .

2022. február 6., vasárnap

Lázár Ervin: A retemetesz (CD) (hangoskönyv) - Jelenlegi ára: 1 794 Ft

Eredeti, nem másolt CD.
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.

Jelenlegi ára: 1 794 Ft
Az aukció vége: 2022-02-07 02:41 .

Akciós kutya ruha M-es - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Akciós kutya ruha , utólsó darab. M-es méret, 28 cm hosszú, 38 cm mellkasú kutyusoknak jó méret. Polár, és pamut anyagból készült. 3900 Ft helyett, 1700 Ft.     

Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2022-02-07 01:23 .

2022. február 5., szombat

Nightwish - Angels Fall First + 4 bonus tracks CD bontatlan, vadiúj - Jelenlegi ára: 3 850 Ft

Tracklist a fotókon látható.
Minden meghirdetett termékünk készleten van, csomagküldés vagy személyes átvétel akár 1-2 nap múlva.  


Jelenlegi ára: 3 850 Ft
Az aukció vége: 2022-02-06 01:11 .

Marion Ravenwood EREDETI LEGO minifigura - 7621 Indiana Jones és az elveszett frigyláda - Új - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Eladó eredeti, vadonatúj Marion Ravenwood LEGO minifigura (iaj007).
A 2008-as 7621 Indiana Jones és az elveszett frigyláda szettből származik. Fehér ruhás Marion, fáklyával együtt eladó.  Új!
Átvehető személyesen a Batthyány téren. Szállítás: ajánlott levél, Foxpost csomagautomata, Foxpost házhozszállítás.  2 db vagy több termék rendelése esetén a szállítási díj nem változik!


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2022-02-06 01:27 .

2022. február 4., péntek

Hot Wheels Blvd. Bruiser - Jelenlegi ára: 600 Ft

Hot Wheels   Blvd. Bruiser
Több kisautó vásárlása esetén is csak egy szállítási díjat kell fizetni !!!

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2022-02-05 02:53 .

Crivit sínadrág 140 - Jelenlegi ára: 5 900 Ft

Minurka, a fenntartható gyerekvilág
Üdvözlünk a Minurka oldalán. Termékekkel kapcsolatos bővebb információt kérésre szívesen küldünk. Személyes átvétel Budapesten a Minurka üzletében lehetséges, a szállítás a kiválasztott módon. Termékeink új vagy újszerű, hibátlan állapotú prémium kategóriás gyermekruhák. Folyamatosan bővülő árukészlettel és feltöltésekkel várunk Benneteket.

Jelenlegi ára: 5 900 Ft
Az aukció vége: 2022-02-05 01:41 .

2022. február 3., csütörtök

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR – THE VERY BEST OF =30TH ANNIVERSARY EDITION= (COLOURED VINYL) - Jelenlegi ára: 11 990

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR – THE VERY BEST OF =30TH ANNIVERSARY EDITION= (COLOURED VINYL)
SIDE A
1. Can’ t Help Myself (Extended Intro Version) 2. Turn Da Music Up (Radio Version) 3. Never Alone (Euro Radio Mix)
4. Dreams (Will Come Alive)
5. Let Me Be Free
SIDE B
1. Fly (Through The Starry Night) 2. Come Take My Hand
3. Fairytales
4. Mirror Of Love
5. There’ s A Key
SIDE C
1. One Day
2. I’ m Thinkin’ Of U
3. Do You Know?
4. The Sun Will Be Shining 5. Heaven Is Here
SIDE D
1. Living In Cyberspace
2. Wonderful Feeling
3. Stand Up And Live (Dj José Vs. G-Spott Remix) 4. Shine Like A Star
5. Dreams (Will Come Alive) Fragiel Acoustic Version

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2022-02-04 01:47 .

2022. február 2., szerda

TAG Heuer AQUARACER női quartz karóra, zafír üveg, gyöngyház számlap - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción TAG Heuer karórát kínálok eladásra !
27 mm átmérő, gyöngyház számlap, zafír üveg, működik.
Nagyon vékony csukló viselte, így nagyon vékony kézre való, vagy bővíthető szemek vásárlásával.
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak .
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt !
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket !
Fizetés utalás , vagy rózsaszín csekk formájában lehetséges , személyes átvételnél természetesen személyesen .
Bankfiókban személyesen befizetés számlámra díj ellenében lehetséges.  
Utánvételes postázás , licit törlés nincs.
(211202)


Jelenlegi ára: 200 000 Ft
Az aukció vége: 2022-02-03 01:47 .

2022. február 1., kedd

NEXT feliratos felső - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Kré m szí nű felső szí nes felirattal
Cikkszám: 0530001587
Anyaga: 100% pamut
Márka: Next
Szélesség: 25 cm
Ujj nyaktól: 21 cm
Terméken rögzített méret: 0-1 hó
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2022-02-02 01:59 .