2021. szeptember 29., szerda

Monin Kiwi püré 1L - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Monin Kiwi püré 1L
 
Az egzotikus országokra emlékeztető kiwi gyümölcs egy sokak által kedvelt, egyedi íz világú termés, melynek savanykás íze és látványos, zöld színe a Monin által megalkotott Kiwi pürében is visszaköszön.
Monin Kiwi püré 1L
 
Eredete
 
A Kínából származó kiwi gyümölcsöt Új Zéland területén is széles körben művelik, emiatt sokszor automatikusan összekapcsoljuk Új Zéland jelképével, a kiwi madárral, mely egy farkatlan, hosszú csőrű, látványos élőlény.
 
A kiwi szőrös külseje egy élénkzöld, puha - szinte krémes - húst rejt magában, melynek frissítő, édes-savanykás íze sokakat rabul ejtett már. Kedvelésünk nem hiába való, hiszen az egyedi íz magas vitamintartalommal és kalciumtartalommal párosul, így egészségesek maradhatunk a téli hidegben is.
 
Élvezze a tökéletes friss kiwi ízt, textórát és színt készítményeiben a Monin Kiwi pürével, melyben a valódi, szaftos kiwi íze keveredik a selymes textúrával és az intenzív zöld színnel egy magas gyümölcstartalmú készítményben!
 
Szín
 
Intenzív lime zöld szín sötét tónusokkal.
 
Ízvilág
 
Édes és selymes kiwi íz enyhén savanykás utóízzel és kiwi illattal.
 
Felhasználási ötletek
 
A Monin Kiwi püré egy egyedülálló ízesítés, mellyel egzotikus hangulatot csempészhet italaiba, legyen az alkoholos vagy alkoholmentes koktél, jeges tea, smoothie, szóda vagy limonádé! Legyen részese a nem mindennapi élménynek!
 


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-29 19:55 .