2021. szeptember 27., hétfő

Cynthia Rogerson - Szeretlek, ég veled - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Egyszer olvasott, az újjal egyenértékű példány.
Fejős Éva könyvtára
A hangulatos skót kisváros, Evanton lakói között a sors kiszámíthatatlan módon szövi a szerelem és a barátság fonalát. Titkos szövetségese is van ebben, Ania, a házassági tanácsadó, aki szinte mindent tud a szerelemről és a tökéletes házasság titkairól. Egy nap azonban feltűnik a szerelem egy sármos férfi képében, és egyszeriben minden, amiben Ania hitt, idézőjelbe kerül. Miközben a saját életét próbálja összerakni, mások széteső házasságára kell gyógyírt találnia, többek közt Rose és Harry kapcsolatára, akiknél a válás vagy az újrakezdés a tét.
Az irodalmi díjas írónő jellegzetes humorral és mély együttérzéssel megírt története bármelyikünkkel megeshetne. Szerethető szereplőivel együtt tanulunk szerelemről, hűségről és hűtlenségről, egyszóval mindarról, ami számít.
"Ez a könyv megerősített abban, hogy a szerelem mindig váratlanul érkezik, és mindent felborít az ember életében. Akár hiszel a szerelemben, akár nem, ez a regény végig-vitorláztat az érzelmek háborgó tengerén, és magad sem tudod, hol a part, hol a kikötő... " - Fejős Éva
Oldalak száma: 292
Súly: 250 gr

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 05:19 .