2019. október 6., vasárnap

Kiromed Zéta - gerincnyújtó pad (3 hetes) - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Eladó a fent említett kb 3 hetes pad.  
Egészségügyi okok miatt nem használhatom.
Az ár tartalmazza a postát / szállítást.
KIROMED ZÉTA gerinc pad
Próbálja ki a KiroMED Zéta a legfejlettebb, orvostechnikai minősítéssel rendelkező mechanikus gravitációs gerincnyújtó padot. !
A fejlesztések miatt a KiroMED Zéta padot már hason fekve is lehet használni. A nyújtást hason fekve a plusz térdtámasz teszi lehetővé.
Az acélvázas szerkezetnek és a fejlesztéseknek köszönhetően megnövelt teherbírással és élettartammal rendelkezik. A folyamatos terhelést könnyedén viseli, az egész család rendszeresen használhatja. Állítható fejtámlával, stabilabb és kényelmesebb fekvőfelülettel rendelkezik. A bokánál csapos reteszeléssel rögzíthető lábbefogó szerkezet biztosítja a biztonságos nyújtást.
A hason fekve történő nyújtás kifejezetten ajánlott azoknak, akiknél porckorongsérv alakult ki, vagy kimondottan a deréktájéki szakaszon vannak állandó fájdalmai. Ajánlott lumbágóban, isiászban szenvedőknek is. Hason fekve a csípőcsont jobban kiemeli a deréktáji szakaszt, így ha a csípőkörnyéki izomzat túlságosan letapadt, akkor kimondottan ajánlott a nyújtás hason fekve
Kiromed Zéta tulajdonságok:
- Testmagasság: 147 ? 198 cm
- Terhelhetőség: max. 150 kg.
- Alapterület: 76 x 116 cm
- Magasság: 140 cm
- Súly: 30 kg


Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-26 16:55 .