2021. december 2., csütörtök

LIEBESKIND taupe valódi bőr, sportos hobotáska - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

LIEBESKIND taupe valódi bőr, sportos hobotáska
A táska prémiumkategóriájú, luxusminőséget képvisel. Minőségéért a márkanév a garancia.
Vastag, jótartású valódi marhabőrből készült táska kívül-belül több helyen is feltüntetett, az eredetiséget igazoló márkanévvel. Kézben, vállon egyaránt hordható. Szépsége a kétféle valódi bőr, a különleges szín és a forma, valamint a táskán levő antik ezüst fémkiegészítők tökéletes harmóniájában rejlik. Taupe... barnásszürke... vakondszínű... (a szó a francia vakond, taupe szóból származik)... bézs egy pici szürkével. Mindez így, egyben... a szín magáért beszél. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, márkás, sportos eleganciát. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük..., akik bevállalós különcök, stílusuk van, amit bátran vállalnak.
Keveset használt, szemet gyönyörködtető darab. Nincs semmilyen látványos hibája, sehol nem sérült a bőr, a szín. A valódi bőr részek  (a táska vállpántja, alja és a hátoldala) hibátlanok, tiszták, a valódi velúrbőr részeknél enyhe szennyeződés látszik, ami megfelelő bőrápolóval tökéletesn tisztítható.
Jól bővülő, óriási tágas belső tere sok mindent elnyel, méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Öblös egyterű belsejének az egyik felében található egy "hatalmas" cipzáros irattartó -,   a másikban pedig két valamivel kisebb, bőrrel szegett nyitott zseb (az egyik mobiltartó). Kívül, a táska elején egy nagy méretű, s egy valamivel kisebb cipzáros rekesz került kialakításra. Hátoldalán egy nagyobb, cipzáros rekesz kapott helyet. Hosszú vállpánt nincs hozzá, de a helye kialakításra került a táska két oldalán (szükség esetén feketét tudok hozzá adni). A táskán levő vállpánttal vállon kényelmesen lehet hordani.
A bélése feltűnően szép; színben megegyező erős, vászonszerű textil. A táska cipzárral záródik.
Magassága:         30 cm.
Szélessége:          38 cm.
Mélysége:            10 cm.
Fülének hossza:   57 cm (válltáska; szabályozható).


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2021-12-03 02:39 .