2021. november 29., hétfő

Karmapirin: Madárka (CD) - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

CD (digipak) - új, bontatlan csomagolásban 
Szárnyak nélkül is repül a Madárka!  
A keleti régió sokat próbált zenészei hatalmas lendülettel, többek között új basszusgitárossal és most már a GrundRecords kiadó égisze alatt hozzák ki második lemezüket. A Madárka erős mondanivalójú korong és új korszakot fémjelez. Terjedelmét tekintve középlemez, mivel a zenekar nem akarta, hogy töltelékdalokkal legyen meg egy 10-12 dalos nagylemez, inkább választották a minőséget.
Az új hangzóanyag elkészítése nagy felelősséggel járt – véli a banda, hiszen a 2017. nyarán megjelent első, Cirkusz című albumuk meghozta számukra a vártnál is nagyobb elismerést. Közel 100 koncerten mutatták be az albumot az ország számos pontján és a határokon túl is.
A poposodott rockot és a rockosodott popot korábban is slágergyanús alkotásokon keresztül összegezte a négy zenész, ám ezúttal sikerült egy zeneileg még egységesebb, hangvételben komolyabb anyaggal előrukkolniuk. Többek között erős riffeket, technikás gitárszólókat, mélyebb tartalmú dalszövegeket, dögös, pulzáló dob- és basszustémákat tartalmazó új lemez készül napvilágot látni.
Karmapirin:
Szakos Andrea - ének, vokál
Zombor Szabolcs - dobok
Király István – szólógitár
Balázs Béla – basszusgitár
Közreműködött:
Papp Levente - basszusgitár
Dallista:
1. Sóhajok
2. Köszönöm
3. Utazás
4. Emlék
5. Szenvedély
6. Madárka


Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2021-11-29 21:09 .