2021. október 21., csütörtök

Salvador Dali - Laguna (30ml) - EDT - Jelenlegi ára: 5 401 Ft


Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
Meleg, virágos illat, a tenger partot idézi fel, ahogy Ön jól érzi magát a meleg, déli napsütésben, az egzotikus virágok intenzív aromáját érezvén. A fejjegy friss és gyümölcsös: mandarin, grapefruit, őszibarack és sárgabarack. A szívillatot jázmin, rózsafa, írisz és gyöngyvirág adja. Az alapilat tonkabab, cédrusfa, pacsuli és vanília keveredése. 1991-ben alkotta Marc Buxton.
 Salvador Dali (1904 - 1989) vitathatatlanul a huszadik század egyik legnagyobb zsenije volt. Munkássága a művészet sok ágát felöleli, az önkifejezés minden formája megihlette élete során, beleértve a filmezést, a szobrászatot és a fotográfiát is. Dali szerint fontos, hogy az ember mind az öt érzékét folyamatosan használja, és hogy a művészet meg is mozgassa ezeket? valószínűleg ebben a szellemben készítette első parfümjeit, melyeknek múzsája leginkább a felesége, Gala volt.
Az első női parfüm 1983-ban indult, üvegét maga Dali tervezte. Parfümjei magukkal sodornak, elszakítanak a valóságtól, és segítenek saját énünket felszínre hozni.


Jelenlegi ára: 5 401 Ft
Az aukció vége: 2021-10-21 16:14 .