2021. augusztus 11., szerda

CONVERSE All Star sok nyelvű lányka tornacipő! .31 - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Eladó a képeken látható
     Szép lányka tornacipő 
Könnyű és tartós kosárlabda cipő A divatos lépést vissza, hogy a városi fiatalok Americana   Converse Chuck Taylor All Star cipők Multi nyelv Szürke Egy különleges kialakítás 5 nyelven különböző színű Converse  5-ringli fűzősConverse All Star cipők szövet és vulkanizált gumi talp.
A világos rózsaszín vászon felső, a Converse All Star Oxford védő gumi toe-cap, amely hozzáteszi, nagyobb tartósságot és erősíti a cipő. Innen a fűzős fut fel az első a cipő, erősített lapos, fehérrózsaszín fűzővel keresztül öt pár fémgyűrű fűzőlyukak. A két nyelv ezeket vászon kosárlabda cipő márkás a "Converse All Star" embléma és egy világoskék textil, amikor lehajtott. Két lélegző szemek fölött fekszik, a lábfej, amely lehetővé teszi a levegő áramlását a láb körül egész belsejében All Star Oxford bélelt világoskék. Feküdt a Oxford sarok az All Star márka, és egy vékony pink csík követi a cipő kerülete egy sor keskeny rózsaszín csövek felett.
All Star cipő van a rugalmas talp biztosítja a kényelmes és tapintási élményt, amely biztosítja, hogy  a pályán le a közeli parkig, vagy lógni a barátaival, ez a cipő nem fog szembe jönni!
Garantáltan eredeti termék !  
  A cipő mérete :   uk 19     eur 31. 5      bth 19 cm    
  Szép állapotban !   új ára: £ 37. 50
  A szállítási költség a vevőt terheli.
 Postázás előre utalás megérkezése után
 Személyes átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
   Szép újszerű sportos kamasz tornacipő !   
 FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
 NÉZD MEG A TÖBBI  AUKCIÓMAT IS!  

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-11 12:11 .