2021. július 27., kedd

Tisztító rattan és textilén anyagokhoz 250 ml - Jelenlegi ára: 8 769 Ft


Szín:
Szürke
Csomagok száma:
1
Ezt a multifunkcionális anyagtisztítót kifejezetten rattan, textilén és fonott kültéri bútorok karbantartására fejlesztettük ki, kutatási és fejlesztési csapatunk és beszállítóink együttes erőfeszítésével. Ez a tisztítószer kétségkívül egy must-have a kültéri vidaXL bútorjai számára!
Ezzel a rattan tisztítóval könnyedén eltávolíthatóak a szennyeződések, zsírlerakódások és egyéb foltok kültéri bútora felületéről. A bútorok tiszták és gyönyörűek maradnak bármilyen körülmények között, így hosszú időn keresztül szolgálhatják majd Önt. Ami ennél is fontosabb, hogy a tisztítószer természetes enzimeket és enzimeket használ az oxigénezett buborékokhoz, amelyek lebontják a szennyeződéseket. Ez teljesen ártalmatlan úgy az ember, mint a környezet számára. Ezenkívül a kerti bútortisztító műanyag, alumínium és üvegfelületekre is kiválóan alkalmas.
A legjobb tisztítási eredményért azt javasoljuk, hogy 1: 10 arányban hígítsa vízzel. Ezután távolítsa el a felázott szennyeződést egy szivaccsal vagy ronggyal, majd törölje le tiszta, nedves ruhával.
Tartalma: 250 ml koncentrált tisztítószer
Hígítsa vízzel a legjobb tisztítási eredményért (az arány 10: 1)
Palack mérete: 72 x 39 x 187 mm (Szé x Mé x Ma)
Kiválóan alkalmas fonott, rattan, textilén, műanyag, alumínium és üvegfelületekre is
Rendkívül hatékony (rattan) bútortisztító
A fogyasztói összetevő adatlap megtalálható itt


Jelenlegi ára: 8 769 Ft
Az aukció vége: 2021-07-28 08:17 .