2020. december 20., vasárnap

Casada Maxiwell III Jade masszázskészülék 1év gari - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


Casada Maxiwell III Jade masszázskészülék
1év garanciával
Webhelyen itt található:  https: //shop. casada. hu/termek/maxiwell-iii-jade_-22
Eredeti ára: 89. 900. -Ft, de már nem kapható!
Teljesen jól működik, keveset használt motorikusan, esztétikai hibája a borításnak van, kissé gyűrött, repedezett, sokan e nélkül árulják/használják... működésben, funkcióban egyáltalán nincs befolyása, árban jelentősen kompenzálom!!!
Jáde köves masszázs infrával otthon, autóban vagy akár munkahelyen is használható.  
Az emberi test a mai világban sok természetellenes megterhelésnek és rossz testtartásnak van kitéve. Hosszantartó állás vagy ülés, görnyedt háttal végzett munka és mentális feszültség, stressz. Ennek eredménye a derék- és hátfájás, feszült vállak és nyak, fejfájás, izommerevség.
A Maxiwell III masszázspárnával végzett masszázs már az első használatkor is élettanilag mérhető ellazulást, feszültségoldást és felfrissülést eredményez.
Legnagyobb előnye, hogy könnyen hordozható, a masszázs helye és időpontja szabadon választható, könnyen beépíthető a napi munkamenetbe. Használata egyszerű, költséghatékony és eredményes módja a mindennapi kikapcsolódásnak és regenerálódásnak.
Masszázsfejeibe igazi JADE KŐ került beépítésre. A jáde kő évszázadok óta a természetes gyógyítás egyik eszköze, melynek hatását a beépített infravörös fény és hő még jobban felerősíti.  
Elegáns, piros-fekete megjelenése, az ívesen lekanyarított élei és vékony párnaalakú kialakítása lehetővé teszi használatát bármilyen háttámlás széken, fotelben otthon vagy a munkahelyen, de akár az autóban is.
Az életminőséget hosszan tartóan növelni Ma már sok orvosi tanulmány igazolja ennek a terápiának a hatalmas potenciálját. Már viszonylag rövid használat után is feszességet és mozgékonyságot nyer a testünk. A makacs feszültségek teljes mértékben feloldódnak, azok újbóli kialakulását pedig gátolja. Már az első használat után érezhető javulás tapasztalható, megszűnik az izomfeszültség, csökken a fájdalom és jelentősen javul a közérzet. Rendszeres használata már rövid idő után a közérzet jelentős javulását eredményezi.  
SHIATSU/KNEADING
A shiatsu (ujjal nyomás) a fizikoterápia Japánban kifejlesztett formája. A masszázs technika finom, ritmikus, mélyre ható nyújtásokból és rotációból áll.  A shiatsu célja az energiablokkok megszüntetése, a test egészséges energiaáramlásának helyreállítása.
VIBRÁCIÓS MASSZÁZS
A vibráció a testrészeket egyenletes rezgésbe hozza, amelyek egészen mélyre hatnak.  Serkenti a vérkeringést, felmelegíti és pihenteti az izmokat.
HEATING
Mélyreható infra fény és hősugárzó hatás, amely révén tökéletes a lazulás. A mély hatás különösen jótékony hatású izommerevség esetén.
Szívesen postázom, de az ebből adódó esetleges károkért felelősséget nem vállalok!
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egyidejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
Utalványt teljes értéken elfogadok. Kérlek, aukció leütés előtt minden képen egyeztessünk!
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!

Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-20 17:40 .