2020. november 6., péntek

Audio-Technica ATW-1701 System 10, mikroport, mikrofon, vezeték nélküli mikrofon szett, ZAJOS! - Jelenlegi ára: 58 000 F

Figyelem!
A szett egy kis hangerejű, de sajnos folyamatosan észlelhető, a középmagas tartományban jelentkező fémes zajt produkál, amely városban és attól távol, tornyok és egyéb épületektől mentes területeken is fennáll. Már így érkezett, új állapotában.  Kb 3 évvel ezelőtti, ebay-es vásárlás angliából.
A zaj a legtöbb esetben megszűnik, ha a mikrofon kábelét kézzel megérintem.
Ha a mikrofon elég közel van a beszélő szájához, akkor kis zajszűréssel egész jó eredményeket lehet elérni. A hangminőség még ezzel a belépő szintű mikrofonnal is kiváló, de a prémium megrendelő még szűrve is észreveszi a zajt.
Olyanoknak ajánlom, akik rendelkeznek olyan ismerőssel, aki ezt meg tudja fejteni/javítani. Esetleg konferenciákon való hangosításhoz tökéletes lehet, mivel a zaj annyira azért nem hangos. Persze ehhez jól kell mikrofonozni, és nem erősítéssel közelebb vinni a mikrofont.
Egy hangosítással foglalkozó ismerősöm szerint egy jobb minőségű mikrofonnal akár meg is szűnhet ez a zaj. Talán az árnyékolás lehet a probléma. A zaj meghallgatható videóként a "audio technica system 10 noise" kulcsszó alatt.
A mikrofont itthon vásároltam az "ATW-1701 System 10" szetthez.
A szett az alábbiakból áll:
AT829 csíptetős mikrofon
ATW-R-1700 diversity kamera-vevő
ATW-T1001EX adó
Doboz, USB-töltő, Jack-Jack kábel, 2db lecsavarható antenna.
Megkímélt, ill keveset használt. Elsősorban kihasználatlanság miatt eladó.
A vevő, standard vakupapucsba rögzíthető és a tartozék 3, 5 Jack-Jack kábellel csatlakozik. Több csatorna választható, ill a vevőn szimmetrikus és aszimmetrikus kimenet is kapcsolható. A vevő beépített akkumulátorral szerelt. Eddigi leghosszabb forgatáson kb 3 órát ment, de akkor sem sikerült lemeríteni. Az adó 2db AA elemmel működik, szintén keveset fogyaszt és a jelszint állítható.
2 hét garanciát vállalok rá a jelenlegi működésével, a zajt be/leszámítva, mivel ezért adom jelentősen ár alatt.
Bolti ára mikrofon nélkül is 120-130000.

Jelenlegi ára: 58 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-06 15:26 .