2020. július 18., szombat

Fisher-Price esőerdős szett - pihenőszék, játszószőnyeg, pocakpárna - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Eladó Fisher-Price esőerdős szett megkímélt állapotban - játszószőnyeg, pihenőszék és pocakpárna együtt 17 000 Ft-ért. A párnát alig használtuk, a szék is remek állapotban van (soha nem használtuk a rezgő funkciót, így elemem sem volt hozzá, hogy kipróbáljam, de gondolom, működik), a játszószőnyegnek van egy szépséghibája, amit fotóztam - rögtön vásárláskor a cetlit sajnos így sikerült kivágni (igen, ilyen ügyes vagyok) és az eredeti termékfotón jelöltem, hogy a zenélő oroszlán már nincs meg hozzá.
További babaholmik a termékeim között!
Esőerdős rezgős babafotel
Ez a kedves babahinta vidám pillanatokat tud szerezni a babáknak. Esőerdő lakosaival díszített játékszék élénk és színes borításával leköti a baba figyelmét. A felső; játékrúdon ütögethető majmok találhatóak, valamint forgó levelek. Levehető; majmokban gyöngyök vannak, amik kattogásával igazi érdekesség lesz majd a piciknek. A kellemes pihentetés érdekében rezgéseket produkál a hinta, ami megnyugtatja a bébiket.
Továbbá csúszásgátló talpazata és mosható szövete van.
A bébi játék újszülött kortól ajánljuk.
Fisher-Price 3in1 Zenélő játszószőnyeg
A Fisher Price 3in1 Zenélő játszószőnyeg hordozható babatornáztató játékokkal,  hangefektekkel és zenével szórakoztatja a babákat már újszülött kortól. A játékok fejlesztik a baba finommotoros koordinációját,  alapvető mozgáskészségét,  gondolkodását,  problémamegoldó készségét.  Gépben mosható bélelt szőnyege kényelmes és biztonságos játszófelületet biztosít.
Esőerdős nyugtató pocakpárna
A Fisher-Price Esőerdős nyugtató pocakpárna biztonságot nyújt a hason fekvő, és az ülve játszó babáknak is. Amíg pici a baba, fektesd hasra, tedd alá a pocakpárnát, csíptesd rá a játékokat, és hagyd, hogy a pici elfoglalja saját magát! Kapcsold be a rezgő funkciót, így egyszerűen, és gyorsan megnyugtathatod gyermeked! Amikor már nagyobb a baba, ültesd le őt, tedd a hasára a pocakpárnát, és indulhat a játék! Gyermekednek a Fisher-Price Esőerdős nyugtató pocakpárna így sokáig lehet megnyugtató társa! A pocakpárna mosógépben is mosható, a kivehető elektronikus résznek köszönhetően!

Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-18 22:09 .