2020. június 30., kedd

Yu-Gi-Oh! 1. - A kártyák lelke - DVD Japán animációs sorozat, három epizód - Jelenlegi ára: 710 Ft

Eredeti DVD, jó állapotban. Japán animációs sorozat(2002).  2. 0DD magyar szinkronnal. Játékidő:  1 óra+extrák.  További tartalmi és technikai info a mellékelt képeken.  
Ismertető:
A kártya lelke: Yugi és barátai nagypapa harciszörny kártyagyűjteményének nagy hódolói, de amikor a kiváló és könyörtelen játékos Kaiba elrabolják nagypapát - hogy megszerezzék a ritka Blue Eyes White Dragon kártyát - Yuginak szembesülnie kell Kaibával, hogy megbosszulja papája elrablását.  
A kihívás: Yugi és barátai figyelik, amint Weevil és Rex Raptor versenyeznek a Duel Monster helyi bajnokságán. Amikor Yugi kibont egy csomagot, kénytelen szembekerülni Maximillion Pegasussal a titokzatos Árnyékbirodalomban, ahol minden szörny és varázslat valódi. Yugi veszít, és Pegazus jutalomként nagypapa lelkét követeli. Yuginak el kell utaznia a Párbaj Palotába, és legyőznie Pegazust, hogy valaha viszontláthassa nagyapját.  
Út a párbaj palotába: Yugi feláldozza egyik sztárkártyáját, hogy Joey beszálhásson a Párbaj Palotába tartó csónakba és megmenthesse kishugának látását. Időközben Tea és Tristan potyautasként csatlakoznak barátaikhoz. De miután elterjed, hogy Yugi az egyetlen, aki legyőzte a Világbajnok Kaibát, a csaló Weevel megpróbálja tönkretenni Yugi kártyacsomagját a kiszállásnál.


Jelenlegi ára: 710 Ft
Az aukció vége: 2020-06-30 17:11 .