2020. május 6., szerda

LEGO Friends 41376 - Teknős mentő akció - Olivia (ÚJ, bontatlan készlet!) - Jelenlegi ára: 4 490 Ft


Új, eredeti LEGO készlet, gyűjteményből.  Bontatlan készlet, a doboza szép, hibátlan állapotú.
A postázás külön kartondoboz csomagolásban történik, tehát a készlet doboza nem fog sérülni.
Ismertető:
Bátorítsd állatbarát gyermeked arra, hogy a nap hősévé váljon a LEGO® Friends 41376 Teknős mentő akció játékkészlettel! Ez a játékkészlet tartalmaz egy klassz kétéltű járművet, mellyel kihajózhatsz a tengerre a partra vetett teknős bébikhez, és elviheted őket a tengerparti klinikára! A vizsgálóasztallal és orvosi részleggel ellátott klinika segítségével a gyermeked kimutathatja gondoskodó oldalát, miközben addig ápolja a teknősöket, amíg újra életerősek lesznek. A klinika mögött egy homokozót találsz, ahol a teknős bébik anyjuk vigyázó tekintete előtt bolondozhatnak. Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „ szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a kis építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt. Ez a kreatív gyermekeknek szánt építőjáték egy minifigurát, egy robot figurát, valamint 4 teknős figurát tartalmaz.   
Elemek száma:
225 db
Figurák száma:
1 fő: Olivia
Ajánlott korosztály:
6+ év
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személyes átvételre Veszprémben van lehetőség,  más esetben a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt található információk az irányadóak.
Több termék vásárlása esetén a postaköltségen sokat lehet spórolni!; )


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2020-05-06 18:51 .