2020. május 23., szombat

Farkas János: Bakanapló 1881-1918 ( életnaplóm gyermekkoromtól az első világháború végéig) - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Farkas János: Bakanapló 1881-1918 ( életnaplóm gyermekkoromtól az első világháború végéig).
A megrendelt könyv(ek) átadó ponton vehető(k) át, kiértesítés után vagy a "Fizetési és szállítási " sablonban részletezett feltételekkel juttatjuk el Önhöz
Farkas János – bár fodrászmester volt – mégis egy író láttató erejével festi le számunkra az első világháború poklát. Végigkísérhetju? k őt a ku? lönböző hadszíntereken; az orosz harctéren tartalékban, a tűzvonal mögött ássák a lövészárkokat, majd az első vonalban, a Korumko-hegység déli részén folytatnak lövészárok harcokat. A weretyszowi u? tközet után Galíciában ku? zdenek az oroszok ellen, majd Isonzo, Tarvis és a Krn-i hegycsúcs következik.
Hiába olvastunk már rengeteg, jó háborús könyvet, láttunk fantasztikusan fotózott, hatásos mozifilmet a témában, Farkas János szakaszvezető sorait olvasva a doberdói u? tközetekről, bizony beleborzongunk az események iszonyatába. Számára a háború Oláhországban végződik, ahol titáni harcokban kerekedtek felu? l a jól felszerelt, túlerőben lévő ellenség légióin, a sok száz kilométeres, óriási arcvonalakon.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2020-05-23 12:45 .