2020. május 5., kedd

Emlékezés a Náci ellenes Magyar Katonai ellenállás - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Termékleírás:
Emlékezés a Náci ellenes Magyar Katonai ellenállásra , írta Kővágó József - 96 oldalon , képekkel. 13 x 19 cm.
 
------------------------------------------------------------------------------------20160127
 
Fizetési feltételek:
A fizetés lehetséges készpénzzel, banki átutalással és postai készpénz-átutalási megbízással (rózsaszínű csekk).
Bankszámlára történő közvetlen befizetést a járulékos költséges miatt nem tudok elfogadni!
Minden postai úton lebonyolított adásvétel vásárlója a nevére és postázási címére kiállított számlát kap. Az ettől esetlegesen eltérő számlázási címet kérem előre jelezni.
Szállítási feltételek:
A megnyert darabok alapesetben személyesen vehetők át Budapesten a Nyugati pályaudvarnál. Ettől a vevő kifejezett írásbeli kérésére térek csak el, ha szeretné akkor az érvényes postai díjszabásnak megfelelően elküldöm az alábbi lehetőségek szerint:
Közepes méretű ajánlott postakész boríték 535Ft
Standard postacsomag 1390Ft
SIMA LEVÉLBEN NEM KÜLDÖK SEMMIT EL, EZT KÉREM A LICITÁLÁS ELŐTT FIGYELEMBE VENNI!!
Email és egyéb információk :
A termékeinket megvásárló vevők automatikus értesítőben megkapják számlaszámunkat és az utalással, postázással kapcsolatos információkat is. Amennyiben nem találja a levelünket , akkor nézze meg a spam mappát is. A levél feladója a vatera lesz!
Termékekre vonatkozó általános információk:
FIGYELEM termékeinknél A borok, kizárólag mint gyűjtői borok - különeges csomagolásban -  vannak árusitva.
Az Önkényuralmi jelképekkel ellátott termékinek CSAK MINT A TÖRTÉNELEM EGY RÉSZÉT BEMUTATÓ TÁRGYAT ÁRULJUK , SEMMIFÉLE IDEOLÓGIÁT NEM VALLUNK! AZ ILYEN JELLEGŰ ÉRDEMTELEN ÜZENETEK AUTOMATIKUS TILTÁST JELENTENEK AZ AUKCIÓINKON.
Figyelem : A Fegyverekkel kapcsolatos termékeink : NEM ENGEDÉLYKÖTELESEK , ÉS VISSZVONHATATLANUL HATÁSTALANÍTOTTAK ! EREDETI FUNKCIÓJÁRA SEMMIKÉPPEN SEM HASZNÁLHATÓAK , KIZÁRÓLAG DÍSZTÁRGYKÉNT KERÜLNEK ÉRTÉKESÍTÉSRE.
Figyelem: Termékeinknél az élettartam garancia azt jelenti , hogy mindig a képen látható terméket kapja meg a vásárló a képen látható állapotban. Klasszikus értelemben vett garancia / jótállás nincs , lévén hogy használt termékekről van szó.
Figyelem: Ha elégedetlen a vásárlással , azt kérem email-ben , normális hangnemben jelezze , mindent meg lehet beszélni. Ellenkező esetben tiltó listát és negatív értékelést adok. Bosszú negatív esetén a vatera biztonsági rendszerével együttműködve töröltetem azt,


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-05 11:33 .