2020. április 30., csütörtök

Klups Dalia Grey kiságy 70x140 + ágyneműtartó - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#8a8988
Márka:
Klups
Korcsoport:
Újszülött kortól
Klups Dalia Grey kiságy
A Dalia kiságy a letisztult babaszobák tökéletes eleme lesz, kiváló minőségét pedig sok-sok évig garantálja!
Klups márkáról: kiváló lengyel márka, amely több éves szaktudással rendelkezik a bababútorok gyártásában. Termékeik átfogó kínálatát biztonságos, környezetbarát, mégis elegáns formák jellemzik.
Figyelem!
Bútoraink készlethiány esetén előrendelhetőek. Ebben az esetben a várható beszerzési idő 2-6 hét, amelyről ügyfélszolgálatunk tájékoztat Téged! Természetesen ezt az időt próbáljuk lerövidíteni, hogy minél előbb kiszállíthassuk számodra a választott terméket!
Klups Dalia Grey kiságy
A Dalia kiságy a Klups 2017-es sorozatának egyik darabja, ami visszafogott, finom megjelenésével leveszi a szülőket a lábáról.
A kiságy három magassági fokozatban állítható, ami azért praktikus, mert az újszülöttet nem kell mélyre tenni a kiságyba, később pedig balesetmentesen használhatja a nagyobb gyermek.
Elől található rácsa kivehető, hogy nagyobb korban a gyermek már ki-be tudjon járni a kiságyból. Ágyneműtartóval egészült ki, amibe a baba éppen nem használt cuccait, ágyneműket helyezhetünk el.
Fekvőfelülete: 140x70 cm
Anyaga: fenyőfa és laminált bútorlap
A bútor ára a szállítás díját nem tartalmazza. A végösszeggel és a rendelési idővel kapcsolatban bátran keresd kollégáinkat!
A bútort lapra szerelve szállítjuk. A matrac nem tartozéka a terméknek, külön rendelhető hozzá!

Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-01 08:39 .