2019. december 29., vasárnap

Lego City 60107 Létrás Tűzoltókocsi Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 8 880 Ft

Lego City 60107 Fire Ladder Truck (Létrás Tűzoltókocsi),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
 FIGYELEM: a "Rendőrös-Tűzoltós" legóval nem lehet mellélőni, ez minden korosztály legkedveltebb témája!  Ilyen témájú  LEGO  készlet nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem!
A klasszikus  CITY  vonal most városi hősös formát öltött: a készlet, a Metropolisz Tűzoltós részét bővíti, mindezt persze a  LEGO  cég vidám stílusában. Mivel ez a szett már nincs gyártásban, a játékboltok polcain biztosan nem fut össze vele. Ebből következően viszont sokkal aranyosabb a maiaknál, mert az újabb kiadások sajnos egyre "butábban" néznek ki, ez szinte az összes újra kiadott legóra igaz : ( témájától függetlenül.
A készlet doboza 26x19x6 cm, amely magában rejt 214db legóelemet, amikből összerakhatunk még 2db figurát is.
A szettben találunk természetesen egy pöpec darus tűzoltókocsit, amibe a sofőr is beültethető.  A kihúzható- és 360° -ban, vagyis teljesen körbeforgatható létrára, a megfelelő szögben megdöntve pedig egy másik figura tud a végére állva oltani, a feltekerhető locsolótömlő segítségével.
A fantáziánk segítségével bármilyen más legóelem vagy már meglévő hasonló témájú legókészlet hozzáépíthető és újabb, nagyobb környezetet is tudunk építeni a gyárilag kitalált legómakett köré.
 
 Ajánlom minden  LEGO  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik érdekes ajándékot keresőknek!  Nagyon jól játszható és mivel teljesen új, gyerekeknek nyugodtan odaadható. 3 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlom, a kis alkatrészek miatt.
 
Tisztelt Vásárló!
 
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.   
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 8 880 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 16:11 .