2019. április 27., szombat

ELADÓ USB-s Stúdió mikrofon! - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Gyártó: Blue Microphones 
Modell: YETI PRO 
Leírás:  
A Yeti mikrofon három kapszulát és négy különböző iránykarakterisztikát kombinál, így ez a legjobb eszköz lenyűgöző felvételek készítéséhez, közvetlenül a számítógépeden. A Yeti THX-minősített a kivételes hangzásért és teljesítményért, olyan tisztasággal és könnyedséggel vesz fel bármit, amilyet egy USB-mikrofon esetében még nem tapasztaltunk.  
Sokoldalú beállítások
A Blue innovatív, háromkapszulás elrendezésének köszönhetően sztereó felvételeket készíthetsz, vagy választhatsz a három egyedi iránykarakterisztika közül: vese, gömb és nyolcas -- ezek olyan lehetőségek, melyek egyébként több mikrofont igényelnének. Ehhez mindössze az iránykarakterisztika-választó kapcsolón kell állítani.  
Kivételes pontosság
A kiváló minőségű analóg-digitális átalakító hihetetlen hanghűségű felvételeket küld közvetlenül a számítógépedre. Emellé beépített fejhallgatóerősítő is jár, melynek funkciói: késleltetésmentes monitoring, a fejhallgató hangerejének egyszerű irányítása, iránykarakterisztika-választás, azonnali elnémítás, mikrofonerősítés, mindez közvetlenül a mikrofonon.  
THX-minősített
A Yeti kivételes teljesítményével és hanghűségével elérte a kitüntetést, hogy ez lett az első THX-minősítéssel rendelkező mikrofon, ami a hihetetlenül alacsony torzítás, magas szintű hanghűség és kiegyensúlyozott frekvenciaátvitel elismerése.  
Figyelemre méltóan egyszerű használat
Nincsenek illesztőprogramok, egyszerűen csatlakoztasd a Yetit a Machez vagy PC-hez, töltsd fel kedvenc hangrögzítő szoftveredet, és rögzíts valami lenyűgözőt.  
Tulajdonságok:  
Három precíziós, 14 mm-es kondenzátorkapszula 
Egyedi háromkapszulás elrendezés 
Mikrofonhangerő-szabályozás 
Négy iránykarakterisztika-mód: sztereó, vese, gömb, nyolcas 
Némítás gomb és általános hangerővezérlés 
Késleltetésmentes fejhallgató-kimenet erősítővel és hangerő-szabályozóval 
USB minijack 
Szabványmenetes mikrofonállvány 
Egyedi talp kábelrendezővel 
A háromkapszulás elrendezésnek köszönhetően könnyedén választhatsz a négyféle felvételi karakterisztika közül -- így több mikrofon tudását kapod egyben.  
Miután egyszerűen csatlakoztattad a mikrofont egy szabad USB-csatlakozóhoz, készíts remek felvételeket a GarageBand vagy más kedvelt hangrögzítő szoftverrel.  
Műszaki adatok 
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 kHz THD: 0. 009% Energaiellátás: 5 V 150 mA
Magasság: 29, 5 cm
Szélesség: 12, 5 cm
Mélység: 12, 0 cm
Tömeg: mikrofon 0, 55 kg; állvány 1 kg
Operációs rendszer:  Mac OS X 10. 4. 11 vagy újabb, Windows XP/Vista/7
A doboz tartalma: Blue Yeti THX USB-mikrofon, állvány, USB-kábel
Így is ismerheti: YetiPRO

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-17 18:57 .