2019. február 20., szerda

Kiddy Evo-lunafix gyerekülés 0-13 kg 0-15 isofix bázistalp + Mothercare Orb babakocsi váz + tükör - Jelenlegi ára: 65 50

Eladósorba került megkímélt állapotú szettünk:
- Kiddy Evo-lunafix Stone gyerekülés és hordozó
- Kiddy Isofix 2 típusú bázistalp (az autóban csak ezzel lehet használni a gyerekülést)
- Mothercare Orb babakocsi váz kosárral
- Adapter, amellyel a Kiddy gyerekülés a Mothercare Orb vázhoz csatlakoztatható
- JJ Cole 2in1 tükör és iPad tartó (új ára 7eFt)
Kiddy Evo-lunafix biztonsági gyerekülés és hordozó Kiddy Isofix 2 bázistalppal:
Az autóban használva is fekvő pozícióba állítható!!! Végre egyenes háttal feküdhet a kicsi! Nálunk a pici végigaludta a 3, 5-4 órás utat a mamáig!
0-13 kg, 0-tól kb. 15 hós korig.
A német gyártó, Kiddy gyerekülése újdonság az autóshordozók kategóriában. Kiddy Isofix 2 bázistalppal együtt használva a Kiddy Evo-Lunafix utazás közben ún. egészséges pozícióba állítható. Így a baba a hosszú utak alatt is ellazultan, nyugodtan és egyenesen fekhet.
Mosható huzat, puha betét és nagy (levehető) napfénytető.
Ezzel a szettel a babával kényelmes az utazás, séta és a bevásárlás is!
A Mothercare Orb váz lapra csukható, nagy kerekeinek köszönhetően könnyedén irányítható. A használatból eredő, nem feltűnő karcok vannak rajta, de egyébként szép állapotú. Fék működik, kosár újszerű.
Az univerzálisan rögzíthető JJ Cole tükör segítségével lehet figyelni a babát menet közben, ill. tablettartóként is használható.
Személyes átvétel Győrben, vagy szükség esetén postázom. A postai díjról a csomagolást (valószínűleg két dobozba fér bele) követően tudok pontos összeget írni, de max. 4-4. 5 eFt körüli összeggel kell számolni.


Jelenlegi ára: 65 500 Ft
Az aukció vége: 2019-03-12 17:39 .