2019. január 21., hétfő

Silva Cross Trail 3 fejlámpa - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Új Silva Cross Trail fejlámpa mindenféle szabadtéri edzéshez megfelelő. Futáshoz, kerékpározáshoz, síeléshez, túrázáshoz stb.
A mellékelt adaterekkel kerékpár kormányára vagy sisakra rögzíthető. Szerelést egyáltalán nem igényel, csak be kell pattintani a tartóba. A 400 lumenes fényt 4 db AA (ceruza)elem termeli, mely tarkón, külön tokban foglal helyett. A súlyelosztás szempontjából ez nagyon jó megoldás.
A lámpa kikapcsolt állapotában jelzi az elemek töltöttségi szintjét, így nem érhet kellemetlen meglepés sportolás közben. A Silva Flow Light technológiáról
A Silva intelligens világítási módja a fókuszált főfény mellett egy szélesebb fénynyalábot is ad, hogy a környezetünket is lássuk magunk körül, ne csak távolra világítson. A sokoldalú felhasználási lehetőséget növeli ennek továbbfejlesztése, a Flow Ligth. Ennek az a lényege, hogy a gyors helyzetváltoztatással járó sport (mint pl. kerékpározás) erősen fókuszált, távolra ható főfénnyel világít, a szélesebb, szórt fény mellett. Közepes tempónál (mint pl. a sífutás) ez az arány a szélesebb szórt fény javára változik, míg a relatíve lassabb mozgáshoz igazodva a fókuszált fény helyét átveszi a széles, nem fókuszált fény. A váltás fokozatmentes, a lámpa döntésének megfelelően változik a foncsor fordításával. Azaz minél jobban a lábunk irányába világítunk, annál jobban a szórt homogén fény veszi át a teljesítményt a központosított távoli erős fénnyel szemben.
A csomag tartalma
Silva Cross Trail 3 fejlámpa
széles fejpánt
külső elemtartó
sisak adapter
kormány adapter
sisak kábel
Az öntapadós fóliával ellátott sisakadapter tetszés szerinti helyre felragasztható. Kerékpározáshoz a fejlámpát egyenesen kell állítani, hogy távolra világíthasson.
1-3. Felszerelés kormányra. 4-6. rögzítés sisakra. 7-9. akku rögzítése kerékpárvázra
Elemtartó 4 db AA elem vagy újra tölthető akku számára
Info http: //www. multinavigator. hu/termek. php? id=7530

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2019-02-10 17:22 .