2018. november 20., kedd

BEYERDYNAMIC - T1 2.generáció - Jelenlegi ára: 274 900 Ft

Típus:
Félig nyitott, Stereo
Szín:
Ezüst-szürke
Ellenállás:
600 Ohm
Frekvenciatartomány:
5 Hz - 50 kHz
Kábelhossz:
3m
Csatlakozók:
jack, jack
Súly:
360g
Szállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide
Sztereó fejhallgató, 600 ?, félig nyitott rendszer, szövet bevonatú kábellel, csavarozható 3, 5mm sztereó jack 6, 35 mm átalakítóval, aluminium dobozban.
Szállítás, fizetés, személyes átvétel, klikkelj ide
"Made in Germany" topmodell
A T 1 modell elnevezése nem csak a topmodellre utal, hanem arra is, hogy nincs ilyen fejhallgató a beyerdynamic kínálatában. A beyerdynamic zászlóshajója egyedülálló Tesla technológia révén fekteti le az új szabványt. A kristálytiszta hangot produkáló T 1 modellt kiemelkedően hibamentes impulzushűség, tartomány és erőteljesség jellemzi. Frekvenciamenete páratlanul harmonikus és finomhangolt, a reprodukció teljesen transzparens, emellett olyan zenehallgatási élményt kínál, ami a legigényesebb zenerajongókat is meggyőzi. A mézes melegség precíz basszussal találkozik
A high-end modell második generációját képviselő fejhallgató időtálló hangolással, egy csipetnyi melegséggel és bőséges muzikalitással örvendezteti meg az audiofil felhasználókat. A gondosan felpörgetett basszusnak köszönhetően olyan tálalásban szólal meg a modern zene, amilyenhez még soha nem volt szerencséje a műértő közönségnek. A Tesla technológia 1. 0 Tesla feletti hangszórókat használ (a Tesla a mágneses fluxussűrűség mértékegysége). Ennek köszönhetően gyakorlatilag megkétszereződött a hagyományos modellek hangerőszintje. A megnövelt hatásfok jóvoltából gyakorlatilag veszteség nélkül változik hanggá az elektromos jel. A T 1 modell magasabb erőtartalékkal rendelkezik a dinamika és az autentikus zenei megszólalás tekintetében.
Stúdióminőségű kábelcsatlakozó. Az átdolgozott T 1 modell szövet-bevonatú kábellel és csavaros jack-csatlakozóval járul hozzá az optimális jelátvitelhez. A csatlakozó anyaga ultra-tiszta OCC réz, amely most a legjobbnak számít az iparágban. Szükség szerint bontható a csatlakozó, és kicserélhető opcionális, 4-pólusú XLR dugóra. Ez a megoldás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kihasználják a szimmetrikus jelátvitelt biztosító XLR csatlakozóval szerelt fejhallgató-erősítő előnyeit.
Minőségi anyagok, elegáns megjelenés.  A T 1 fejhallgató eleganciája remekül kiegészíti a műszaki adottságokat és a legapróbb részletekig kiterjedő gondos felépítést. Ízléses rács fedi a nyitott kamrákat, és a finom színárnyalatok elárulják, hogy prémium kategóriájú fejhallgatóval van dolgunk. A T 1 modell 2010-ben "Red Dot design award" díjban részesült. Puha, üreges szálú velúrbetétek adják meg a fémjelzést az új generációs T 1 számára. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően kizárásra kerül a meleg és a nedvesség, ezáltal nem zavarja a felhasználót a fejhallgatóban keletkező kellemetlen hőhatás. A velúr takaró alatt memória-szivacs réteg teszi kivételesen puhává a fülpárnát. Ha nincs használatban, akkor luxust idéző fedeles tokban tárolható a fejhallgató. A fedeles tok nem pusztán hordozásra való, hanem az otthoni kirakatban is megállja a helyét a többi relikvia mellett. A T 1 fejhallgatóhoz talán az A 2 erősítő passzol igazán, együtt alkotnak álompárost.
Jellemzők:
Nagy hatásfokú, Tesla technológiát képviselő motorok
Tágas hangkép, tiszta és erőteljes hang
Kivételes impulzushűség
Magas impedancia (600 ohm)
Három méteres (kétoldalas) kábel, OCC 7N rézvezetővel, textil bandázzsal
Csatlakozókábel 3, 5 mm-es jack dugóval és 6, 35 mm-es adapterrel
Lélegző, szuperpuha fülpárnák memória-szivaccsal
Minőségi protein-bevonatú, műbőr fejpánt
Kemény kivitelű, luxus tartódoboz
Kézzel készült "Made in Germany" termék
5 év garancia


Jelenlegi ára: 274 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .