2018. június 4., hétfő

Gipszkarton bandázsoló - Jelenlegi ára: 33 500 Ft

A legegyszerűbb bandázs szalagot behúzó készülék. A hézagoló gipsz adagolását maga a bandázs szalag végzi, miközben áthalad a tartályon.  Könnyen tisztán tartható, és nagyon strapabíró szerkezet. Nagyon sok időt és energiát tudunk vele spórolni.  Az a helyzet, hogy gyorsulnunk, fejlődnünk kell ebben a szakmában is. Nem tudunk mást csinálni. Kimegyünk már külföldre dolgozni, de rácsodálkozunk a “ technikára”!  
A gipszkarton bandázsoló postai úton az ország bármely részébe eljuttatjuk vagy Pest megyében, Pécelen az irodánkban személyesen átveheti. A  Homax Banjo típusú bandázsoló “ gép” egyszerű szerkezet könnyen tisztán tartható!  
Ennek a szerszámnak egyszerűen csak előnye van. Szemben a hagyományos glettvas –  spaklis bandázsolással, ami több munkafázisból áll, itt egy lépésben elvégezzük a szalag beágyazását a glettbe. Ezzel a szerszámmal radikálisan lecsökken a bandázsolásra fordított munkaórák száma. A szerszámot használhatjuk száradó glettel és papírszalaggal, illetve hagyományos gipszel és üvegszövet bandázs szalaggal is.  Az utóbbinál egy apró átalakítással oldjuk meg a bandázs szalag helyét.  A szerszámot munka után egyszerűen vízzel mossuk el.
Ez a bandázsoló gép gyári állapotában nem kompatibilis a hazai bandázsszalagokkal  így készíttettünk hozzá 2 olyan toldót/közdarabot amit egyszerűen lehet csatlakoztatni a géphez. Ezzel kompatibilis lett minden hazai forgalomban lévő szalagra. Fiba háló, papírszalag, teysa szalagokra jó, mind szaladnak rajta. Az üvegszálas hézagerősítő szalagot nem viszi.  
A bandázsoló géphez természetesen jár a 2 db közdarab is!   33. 500 Ft a bandázsológép a 2 db közdarabbal. Ezzel kompatibilis lesz a hazai forgalmazású FIBA szalagra, TEYSA szalagra, papír fugafedő szalagra is!


Jelenlegi ára: 33 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-17 23:57 .