2018. június 1., péntek

Disney Csodacsibe 2+Nagyon vadon PC játék KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 500 Ft


Disney Varázslatos Kollekció:
A két játék együtt kerül ennyibe!!!
Légy résen, figyeld az aukció végét, mert a legnagyobb licit viszi!!!
Tedd meg az általad kínálni kívánt legnagyobb összeget, - a licitösszeg csak akkor megy feljebb, ha vki rákínál - így biztosabb lehetsz a sikeres megszerzésben!!!
Mindent kiárusítok, figyeld az aukcióimat...
Csodacsibe 2: Ász harca PC
Használt, újszerű állapotú, óriás poszterrel!
windows xp
Mentsd meg a világot a gonosztól! Ismerd meg az új Csodacsibét – Ászt, és élj át egy kozmikus kalandot Csodacsibe és barátai társaságában! Győzd le ellenfeleidet Ace puskája, Runt tankja és Abby űrhajója segítségével! Hajts végre több mint 24 küldetést! Látogasd meg a Marsot, Plútót, Saturnuszt, és a Holdat! Vívj csillagközi harcokat!
+
Open Season (Nagyon vadon) PC dvd
Használt jó állapotú!
windows xp, 2000
A történet a háziállatként élő medvéről, Boog-ról szól, aki összebarátkozik a gyenge szarvassal Elliot-tal, miután szerencsétlen okok folytán mindketten a vadonban ragadnak távol Boog kényelmes otthonától. Hogy hazajussanak, Boog-nak és Elliot-nak az erdő különböző részein kell keresztül jutniuk, más állatok segítségét kell kérniük, és Boog-nak használnia kell a vadon képességeit, hogy elkergesse a vadász idényre érkező vadászokat. A játék 25 pályáján, Boog-ot vagy Elliot-ot fogod irányítani, hogy megkeresd az állatok által kért tárgyakat, miközben elkergeted a vadászokat a hősies duó egyedi erejével és a különleges állati fegyverekkel, melyet Boog a barátaitól kap. A pályák között néha kapunk egy-egy egyedi akciós részt, ahol ágyúval kell lövöldöznünk vagy le kell mennünk a hely oldalban egy kocsival vagy a folyón kell leereszkednünk a völgybe.
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egyidejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
 utalványt teljes értéken elfogadok, kérlek előtte mindenképpen egyeztessünk!
Személyes átvétel: Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek: - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 21:34 .