2017. március 4., szombat

Crayola: Filctollgyár - kék - Jelenlegi ára: 12 349 Ft

Ha mindig is arról álmodtál, hogy saját színárnyalatú filctollakat készítesz magadnak, akkor a Crayola: Filctollgyár segítségével most valóra válhat az álmod, ezzel a különleges kiegészítővel ugyanis végre szabadjára engedheted a képzeletedet, és olyan filckészletet alkothatsz magadnak, amilyent csak szeretnél.
Természetesen nem kell kémikusnak állnod ahhoz, hogy saját színeket keverhess ki, de azért egy kis elszántság nem árt ahhoz, ha szeretnél olyan árnyalatokat megalkotni, amilyeneket eddig legfeljebb a természetben láttál, de papírlapon még soha.
A Crayola: Filctollgyár meglepően egyszerű használatot garantál! Nincs más dolgod, mint első lépésként kikeverni az előre megálmodott színárnyalatot a csomagban megtalálható tintákból. Ha addig méricskéltél és kevergettél, míg végül megkaptad a kívánt eredményt, csak áztasd bele a filcet a tintába, zárd le és már használhatod is legújabb árnyalataidat a következő kifestőben.
Természetesen arról se feledkezz meg, hogy a keverés után egy megfelelő névvel lásd el az új színeket, és az sem árt, ha alkotás során folyamatosan jegyzetelsz, így a későbbiekben is el tudod készíteni magadnak kedvenceidet.
Csomagolás méretei: 30 x 14 x 30 cm

Jelenlegi ára: 12 349 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .