2017. február 28., kedd

NUMAN Retrospective 1977 MKII, 3-utas torony hangfal, dió, barna burkolat - Jelenlegi ára: 132 990 Ft


NUMAN Retrospective 1977 MKII, 3-utas torony hangfal, dió, barna burkolat
Termékkód: 60001732
Retró kompromisszumok nélkül
EGYSZERŰ ELEGANCIA A NUMAN Retrospective hangfal széria az elmúlt évek büszkesége, mely a kompromisszumok nélküli, stílusos berlini dizájnt hangsúlyozza. A 70-es évek esztétikája inspirálta, amelyben együttesen jelennek meg a klasszikus és innovatív részletek, amik végül egy időtálló készülékben egyesülnek. A Retrospective MKII a NUMAN retró hangfal széria második fordulója. A gyártó optimalizálta a mechanikus dizájnt és az akusztikus teljesítményt. A meleg és dinamikus hang érintetlen maradt, a magas frekvenciák viszont még jobbak lettek. Az új tulajdonságok gazdagabb részleteket és áttekinthetőséget kölcsönöznek a hangfalnak. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően három konstrukció szín létezik, amelyek tetszés szerint kombinálhatók a különböző színű burkolatokkal. Dinamikus, magabiztos, erős hangú MEGGYŐZŐ BELSŐ A stílusosan decens NUMAN Retrospective 1977 MKII hangfalak láttán a nosztalgikus dizájn kedvelőinek megdobban a szíve. A valódi zenekedvelőket a műszaki felszereltség is meggyőzi. A Retrospective hangfal nem neutrálisan van összehangolva - a hangzása meleg, dinamikus és levegős. A NUMAN Retrospective 1977 MKII egy három-utas hangfal, amely a 70-es évek tipikus dizájnját idézi. A felhasznált komponensek és hangi tulajdonságok viszont nagyon modernek. A hang meleg és dinamikus, így minden zenei stílushoz különösen alkalmas. A kettő 20 cm (8") mély hangszórónak, a 10 cm (4") közép hangszórónak és a selyem kalottával rendelkező magas hangszórónak (beépített NUMAN hangvezetéssel) köszönhetően a hangfal erős és meleg hanggal ajándékozza meg vásárlóját. A technikai középpontot a 3-utas frekvencia váltó képviseli, amely felosztja a hangjeleket és precíz, kivételesen részletgazdag hangzást eredményez. A NUMAN Retrospective egy tipikus 4 ohm hangfal, amely szinte minden Hi-Fi erősítővel együttműködik, anélkül hogy kárt tenne benne - ez a régebbi erősítőkre is érvényes a 70-es és 80-as évekből. Stílusos retró dizájn - a termék vásárlásakor lehetősége nyílik többféle színből és hangfal burkolat színből választani. Az erős összekötésnek köszönhetően könnyen felhelyezheti majd eltávolíthatja a burkolatot. A belső szegélyek PU lakkal vannak ellátva a karcolások és egyéb sérülések ellen. A Retrospective 1977 MKII hangfal a egész helyiségben egyenletes és feledhetetlen zenei élményt nyújt, amiről azután soha nem fog tudni lemondani.
Fő jellemzők:
Stílusos retró dizájn Kettő 20 cm (8") mély hangszóró és 10 cm (4") közép hangszóró rezonanciamentes papír membránnal Magas hangszóró selyem kalottával és beépített NUMAN hangvezetéssel Rezonanciamentes MDF konstrukció Eltávolítható retró hatású hangszóró burkolat NUMAN hangszóró csatlakozó terminál aranyozott csatlakozókkal M8 csavarmenet a NUMAN hangfal tüskék felszereléséhez Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x hangfal csatlakozó terminál Állandó teljesítmény: 120 Watt (egy hangfal) Csúcsteljesítmény: 200 Watt (egy hangfal) Impedancia: 4 ohm (névleges) Ajánlott erősítő teljesítmény: 100 - 200 Watt Frekvencia terjedelem: 48 Hz - 20 kHz, +/- 6 dB NUMAN bassreflex port biztonsági hálóval a hátsó oldalon Hangszóró csatlakozók védőburkolatokkal a korrózió ellen Küldemény tartalma:
2 x NUMAN torony hangfal 2 x NUMAN textil kesztyű pár 2 x NUMAN textil táska pár 1 x szilikon láb készlet Használati útmutató
Termék méretei:
26 x 100 x 30 cm (SZxMXM) Tömeg: 17, 7 kg (egy hangfal)
Képek:


Jelenlegi ára: 132 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .