2016. december 8., csütörtök

Zombie Armie Trilogy PS4 játék sérült csomagolás - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Eladó a képen látható Zombie Armie Trilogy PS4 játék sérült csomagolásban.  A termék új, bontatlan! Csak a tok van megsérülve!
A Zombi Army Trilogy tulajdonképpen egy alternatív második világhaborús időszakban játszódó (TPS) harmadik személyű lövöldözős akciójáték. 1945 Berlin. A szövetségesek a győzelem kapujában, Hitler egy utolsó kisérletet tesz a bukás elkerülésére. Egy egész légiónyi élőhalott szuperkatonát szabadít Európára - veszélyeztetve a háború befejezését. Harcolj egyedül, vagy akár 4-en hogy megmentsd a világot a zombi hadsereg okozta fenyegetéstől. 15 különbőző küldetés 3 hadjáratban, online co-op módban is játszható akár 4-en is. A Brutal Horde módban kipróbálhatod a végtelen számú ellenség haragját, melyek különböző nehézségi szinten támadnak rád. Válaszd az (Sniper Elite sorozatból ismert) Karl Fairburne-t vagy a többi 8 - köztük 4 női karakter egyikét. 25 kíváló fegyver és robbanó csapdák. Visszatér a KILL CAM és a Zombi katonák szétrobbanása.
Szállj szembe a zombihordává változott német hadsereggel  egy intenzív akciójátékban!
Éld át ezt az élményt egyedül, vagy a  kooperatív mód nak köszönhetően barátaid oldalán!
A  Zombie Army Trilogy  az eddig megjelent két epizód mellett  egy csak ebben a csomagban elérhető harmadik játékot is tartalmaz  ? méghozzá igazi újgenerációs grafikával!


Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-12-15 16:32 .