2016. december 1., csütörtök

Panda Möbel Für Kinder márkájú,összecsukható járóka+Firher Price pihenőszőnyeg párnával ...

Eladó egy Panda Möbel Für Kinder, német gyártmányú fa anyagú, összecsukható téglalap alakú járóka.
Rácsok száma. 2x 10 db és 2x 13 db
Ajánlott kor (év): 0-2
Fekvőfelület - Hxsz (cm): 97x97
Anyaga: fa
Fekvőfelület borítása: PVC, könnyen tisztítható, törölhető
Fekvőfelület magassága nem állítható 
Felszereltsége: 2 db alsó görgő
Mérete szétnyitva- Hxszxm (cm): 83x107x70 cm
Mérete összecsukva-83x107, magassága 20 cm !!! -kis helyen lehet felállítva tárolni használaton kívül !!!
Terhelhetőség (max. kg): 15
Tisztítása: nedves, bútorápolós ruhával
Fejvédő és járókabetét használható hozzá
Szállítási mérete - Hxszxm (cm): 85x110x30 cm
Szállítási súlya (kg): 21
Használata: szabadban vagy lakásban egyaránt lehetséges
Mintázat: elefánt mintás
Kerekek száma: 2 db, ezen lehet kissé megemelve odébb tolni vagy húzni a lak� �sban ill. takarításnál
Fix talpazat száma: 2 db, ez biztosítja, hogy ne tudjon a gyermekkel együtt ide-oda gurulni, nagyon praktikus kombináció a 2 db kerékkel együtt, én ezt tapasztaltam.
Az oldalakat patentos részek zárják össze, mind a négy oldalt. Mi hordoztuk a járóát, főleg a nagyszülőkhöz a Balatonra, mert ideális volt felállítani a kertben és ott aludt benne a gyermek ill. ha kellet csak belehelyeztük. Könnyű összecsukni, mert egymásba hajthatóak az oldalak, ezáltal könnyebb szállítani is.
A huzata nem sérült, enyhén párnázott kivitelű, de egy pléddel még puhábbá tehető.
Adok hozzá egy fejvédő rácsvédőt, de akinek ez nem kell hozzá, természetesen leveszem a garnitúrából és levonjuk az árát a végösszegből. Én viszont ajánlanám, mert egyrészt véd a huzattól, a kicsi csecsemő fejét, másrészt , amikor elkezdett forgolódni a babám, remek volt, hogy ebbe ütötte be a fejét , ne m pedig a rácsba ill. véd, hogy valamelyi! k testrésze beakadjon a rácsok közé.
A járóka felső perem részén a lakkokozás már néhol kopottas, mert a gyermek is állandóan körbe-körbe fogdosta, mikor már fel tudott állni, ill. rengeteget volt szabadba használva, ezért az időjárás is "megszívta" a lakkozást, de főleg a tetején látszik. Maga a szerkezet hibátlan és a fekvőfelület sem sérült.
Fisher Price márkájú, összetekerhető, kis helyen szállítható játszószőnyeg, amely később nagyobb gyermeknek akár strandolásnál is használható, legalábbis mi ezt tettük. A formája téglalap alakú,, hossza 84 cm, szélessége 43 cm. A fejrésznél háromszögben végződő alakú és azon vannak a játékok: tükör, zörgő játék. A játszószőnyeghez tartozik egy külön csecsemő picike fejpárna is. Az anyaga műszál, nagyon jól mosható, hamar száradó anyag. A felülete mintás, a hátulja sima zöld színű. A játszószőnyeg hátulján van egy icipici pötty sze rű sérülés, ez a strandolás közben keletkezett, funkciót nem befolyásol. Kisebb méretűre is összehajtható és használható úgy is. Mi gyakran használruk a járókába, mert puhábbá tette és agyermek is szívesen időzött rajta, nézegette mmagát a tükörben, mikor pici volt. Gyakorlatilag a kicsi mérete miatt bárhová magunkkal vihetjűk: parkba, stranra, nagyszülőkhöz stb.. elfér az ember tenyerébe összetekerve vagy egy táskába. Sokrétűen kihasználható, márkás játszószőnyeg.
A Panda járóka és a Fisher Price játszószőnyeg együtt, de külön-külön is eladó.
Kérésre szívesen tudok még képeket küldeni a járókáról  és a játszószőnyegről !
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a Panda járókát és a játszószőnyeget !  Köszönöm.
A vételár a 2 db termékre vonatkozik, önnek ingyenes házhoz szállítással az ország területén belül !

Jelenlegi