2016. október 1., szombat

" NAKAMICHI " fülhallgató.Nem új.Nem használt - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

26. -án bizonytalan ideig bezár a bazár mert nem érdemes fizetnem listázási díjat a semmiért. Majd az ősszel nyitok újra. Viszlát akkor.
Beható tesztelésen (mérhetetlen kíváncsiság okán) átesett füles amit viszont éppen ezért nem tudok csak használtként hírdetni pedig ÚJ.
A tesztelés a dilim!! Gondolom megbocsájtható. Ilyen téren kíváncsi vagyok mint egy szűzlány!! Naponta 4-5 órán át teszem ezt egy rakás fülessel.
Van még csemegénk. Kérdezz rá ha jót olcsón akarsz!!
A tesztelésen kívül nem lett használva. Korábban licitre volt feltéve de érdekes mód a sok megfigyelő mindig elfelejtett licitálni. Most FIX áras. Éredekel?.... .. vagy nem. Így legalább egyszerűbb??!!! Nem feltétlen muszáj eladnom. Van mit kezdjek vele, még a családon belül is..
Limitált kiadásban készült fülhallgató. Maximálisan kiegyensúlyozott hangzás mind a 4 fő-hangtartományban, valós térhatással. (HiFi Dolby Surround). Több zenei műfajjal is tesztelve, csupa *****-ra vizsgázott. Aki nem hiszi az vegye meg és győzödjön meg róla jómaga!!!! GARANCIA van rá és ha nem felel meg a leírtaknak akkor nagyon szívesen visszavásárolom a postaköltség kivételével. Nagyon hatékony a zajszűrése!!!! Igen piciny, diszkrét a mérete (alig látszik ki a fülből). Ne ijedjen meg senki a kábelkivezetésétől mert egyáltalán nem törésérzékeny annál is inkább mert a kábel az "kevlár" bevonatos de egyébként sem mert, fura ugyan de a kagyló kiképzése és a kábel iránya az szinte lehetettlenné teszi a törést. Ömlesztve érkezett. Csak egy merevített tokkal megy.   A hangzása minden, vélt megjelenési és kiszerelési hiányosságát feledteti !!
Hangnyomás: 116 dB
Frekvenciatartomány: 5-32. 000 Hz (és ez nem képletes hanem nagyon is valós)
Impedancia (ellenállás): 32 Ohm
Alaphang: 0, 1%
Torzítás: 0, 0 2%
Összesen 3 garn. cserélhető zajs! zűrő szilikon dugóval érk..
Nominális kábel frikciós hang = 0  Érdemes megnézni a többi garanciűlis, minőségi fülhallgatót is itt... Az eladó további termékei
Jár hozzá egy merevített, zippzáras, fekete, kimondottan fölhallgató tárolására és hordására szolgáló tok.  


Jelenlegi ára: 7 800 Ft
Az aukció vége: 2016-10-22 14:27 . " NAKAMICHI " fülhallgató.Nem új.Nem használt - Jelenlegi ára: 7 800 Ft