2016. augusztus 29., hétfő

Egyedi kaméleon terrárium (80x50x110)Anyagáron! - Jelenlegi ára: 45 990 Ft

Anyagáron eladó!!! Ha egyedi terráriumot szeretne ennél olcsóbban megépiteni se tudja nem beszélve a rengetek ráforditott időről! Égők is benne vannak...! Csak egy kaméleon kell bele!
Nem összekeverendő a ragasztott üveglapokból összerakott (akvárium terráriumokkal)amit tetejére rakott lámpákkal világithat ki illetve nehezen tisztithatóak... Mind látványban mint funkcionalitásban eltér a megszokottaktól... Ideális disze lehet egy szobának, nappalinak... nem utolsó sorban tökéletes a benne lakó kaméleonnak!
Eladósorba került egy egyedileg épitett nagyméretü kaméleon terrárium ami egy kifejlett példány számára tökéletes élettér, körben sziklafal ami gyakorlatilag egybe van magával a terráriummal (műgyantával burkolat) illetve középen egy kivehető sziklafal ami vizesésként funkcionál, elektromos vizemelővel ami a keringést biztosítja... ennek köszönhetően nem kell a párásitással foglalkozni ugyanis a v izesés biztositja a megfelelő mennyiségü vizet ami a hőlámpa hatására párává alakul...
Napokig magára lehet benne hagyni az állatot csak a megfelelő mennyiségü eleségállatot kellő mennyiségü táplálékkal ellátva az időkapcsoló biztositja a ki be kapcsolást a lámpáknak és a vizesés keringetésének ki be kapcsolását... Nem kell aggódni a kaméleon kiszáradása miatt!!!!
Tetején beépitett lámpafoglalatok melegitő lámpának és uvb nek, az alja fiókszerüen kihúzható a könnyű tisztántartásért, dekorációval, bontatlan pára illetve hőmérővel...
Időközben jött egy költözés és a kaméleon vásárlás elmarad igy a terrárium ezúton keresi új gazdáját!
Terjedelme és súlya miatt a személyes átvételt javaslom illetve a szállitásban tudok segiteni szállitási költség ellenében!
Esetleges árajánlatot meghallgatok!

Jelenlegi ára: 45 990 Ft
Az aukció vége: 2016-09-19 15:51 . Egyedi kaméleon terrárium (80x50x110)Anyagáron! - Jelenlegi ára: 45 990 Ft